Sajmoon Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam.Chciałbym przestawić wam moje audi,nie ma w nim na obecną chwile nic specjalnego dlatego wahałem się i dalej nie jestem pewny czy słusznie robię,że go tu umieszczam Jest to A4 B5 sedan z 1995 r. z silnikiem 1.6. Audika kupiłem mniej więcej pół roku temu.Od tego czasu jestem bardziej skupiony na ogarnięciu go pod względem mechanicznym i estetycznym wnętrza.We wnętrzu brakowało kilku drobiazgów a z mechanicznych rzeczy na dzień dobry do zrobienia był tłumik,łożysko wiskozy oraz konieczność kupna nowego akumulatora Za jakiś czas założyłem nowy szyberdach,ponieważ stary miał uszkodzony mechanizm.Brakowało kilku drobiazgów - uchwyt wew. klapy bagażnika,kilka drobiazgów we wnętrzu.Obiłem także podsufitkę na nowo bo tradycyjnie wspierała się na głowach pasażerów z tyłu.Co do mechaniki*Nowe tarcze Bosch wraz z klockami*Nowe tuleje belki Swag*Nowe amortyzatory - tył*Nowe łożyska kół - tyłZałożony jest zderzak poliftowy w związku z tym miałem plan aby założyć halogeny.Niestety plany pokrzyżowała mi brama garażowa która spadła rozbijając tylną szybę w drobny mak i tak szczęście w nieszczęściu ,że nie uszkodziła karoserii tylko zatrzymała się na uszczelkach tylnej szyby,wyginając je.Teraz musiałem zainwestować w szybę,wymianę,uszczelki i chyba tyle...tak myślałem.Oczywiście to nie było tyle.Plastiki tylnych słupków oczywiście też się połamały przy zmianie szyby i nadawały się tylko do wyrzucenia.Mam z nimi problem do dziś.Założyłem poliftowe w innym kolorze a oryginałów niepołamanych szukam już kilka miesięcy...Na szrotach nie chcą tego nawet wyciągać twierdząc,że i tak się złamie. ( Więc tu prośba jakby ktoś miał ten nieuchwytny element proszę dać znać )Głośniki w przednich boczkach zmieniłem na Nokie.Obecnie z tyłu na półce zamontowałem głośniki Peyinga ale planuje założyć poliftową deske z maskownicami i 3 stopem.Chciałbym ukryć trochę te głośniki.Może teraz napisze w co jest wyposażony.Ogólnie szału nie ma..ale jest mniej rzeczy do zepsucia -el.szyby-el.lusterka podgrzewane-lusterko fotochromatyczne-el.szyberdach-radyjko JVC cd/aux-abs-wysuwany uchwyt na napoje-immo/alarm-C.Z.-el.reg.lamp ale to chyba standard-super wypasiona oryginalna audi apteczka !Planów jest wiele ale myślę,że jeśli ogólnie temat nie spotka się z falą krytyki to będę dodawał opisy i zdjęcia z dalszych poczynań To może kilka zdjęć
Rekomendowane odpowiedzi