swimmm Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam, Miałem ostatnio małą kolizję, ciężarówka zajechała mi drogę. Efekt, kolizja ze znakiem, lewy przedni błotnik do wymiany. Muszę wiedzieć jaki mam kolor auta, bo chcę zamówić przez allegro tą część w odpowiednim kolorze. Vin mojego audi to WAUZZZ8DZWA163449 Wewnątrz auta nigdzie nie znalazłem takiej informacji, poza tym w kole zapasowym mam butlę z gazem Jest jeszcze opcja odkręcenia zaślepki wlewu paliwa... ale póki co wolałbym tego nie robić.
Path Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 W czwartek dam Ci znać jak będę mieć dostęp do programu.
swimmm Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 W czwartek dam Ci znać jak będę mieć dostęp do programu. Dzięki!
swimmm Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Twój kod lakieru to Z3L . Dzięki za pomoc!
swimmm Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jestes w stanie sprawdzic historie po vinie Wiem, wpisywałem w neta moj vin, ale tam nie bylo info o kolorze, tylko czy kradziony, specyfikacja auta etc.
Path Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja raz skorzystałem z takiej strony ( całkiem rzetelnej ), ale mimo, że zapłaciłem około 25 zł to nic ciekawego się nie dowiedziałem. Także ja osobiście nie polecam takich stron. Lepiej próbować zdobyć info z ASO.
Rekomendowane odpowiedzi