cocoo24 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam, mam fotele w prądzie recaro, nie wiem jak przesunąć fotel, ponieważ silniczek nie działa, a musze się dostać do śruby mocującej stelaż
jacek70 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Trzeba wymontować silniczek z przekładnią bo to on stawia opór. A to bez demontażu całego fotela raczej nie możliwe.
cocoo24 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2015 ten silniczek da się wymontować, jak fotel jest przykręcony? Czy znajduje sie on tam gdzie przyciski od sterowania?
cocoo24 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ciasno, raczej się nie da. no to właśnie w tym problem, że nie moge przesunąć fotela, zeby odkręcić go od podłogi
jacek70 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 U? a to zaskoczenie. Jednak musi się dać. Przecież producent nie wie w jakiej pozycji się popsuje, dlatego demontaż powinien być możliwy w każdym położenia fotela. Może to kwestia odp.narzędzi.?
Kazik123 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 a jak dasz na max do góry .... masz schowki pod fotelami ?
cocoo24 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 ucięłem bita do wielkości 1cm i na kluczu oczkowym jakoś udało mi się to odkręcić
Rekomendowane odpowiedzi