grampp Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam zakupiłem subwoofer BOSE, chciałbym go podmienić w tylnej półce i tak sie zastanawiam przed zabraniem się za to czy jest jakaś pomocna dłoń która wytłumaczy co po kolei żeby tam się dostać? Może był już jakiś temat o tym a ja cep nie mogę znaleść? Poradźcie dobrą radą ile to roboty z tym.. up
marekg Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wywalasz oparcie kanapy, potem demontujesz tapicerkę słupków i masz swobodny dostęp do półki. Są tacy co próbują bez demontażu tapicerki ale to droga przez mękę i szansa na uszkodzenie zaczepów tapicerki. Upierdliwe.
grampp Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) tapicerkę kanapy bezproblemowo wyciągnę zwalniając z zatrzasków? nie trzeba nic specjalnego do tego? tak na szybko dostałem się do suba i podłączyłem wtyczkę do suba od bose, i ten od bose gra ciszej hmm. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez grampp
pitasss10 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Bose ma inną impedancję niż zwykłe nagłośnienie.
gilas Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Majstry mysle nad wymiana głośnika w półce na inny bo org.nie kiedy pierdzi ... jaki glosnik podejdzie mysle zeby dac maly wzmacniacz do tego suba i zasilanie i inne z org. Pociągnąć czy lepiej podpiąć sie nowym głośnikiem pod org wzmak? Przerabial ktoś temat juz? Moze namiary na głosnik , wzmak .. dodam ze cala instalacja jest org radio concert 2 + dension gateway 300 can
albert224 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Chce zmienic polaryzacje na subie w sedanie A4 B6 .Chodzi mi o to by zamienic kabelki tak jak robia to w kombi i sub lepiej gra. Musye demontowac oparcie i bocyki bz dostac sie do tej wtyki?
W_I_T_E_K Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Chce zmienic polaryzacje na subie w sedanie A4 B6 .Chodzi mi o to by zamienic kabelki tak jak robia to w kombi i sub lepiej gra. Musye demontowac oparcie i bocyki bz dostac sie do tej wtyki? Nie musisz. Ściągnij maskownice i będziesz widział wtyczkę.
Rekomendowane odpowiedzi