taktuś Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 śladuje wtedy, gdy tylne koło idzie idealnie za przednim w innym przypadku z jednoślada robi się dwuślad, a takim już ciężko pewne rzeczy robić
4lo Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Tak, Taktuś z tego co wiem zakupił Gilere DNA
taktuś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zakupione i jeżdżone http://www.youtube.com/watch?v=JC8tsS2vdrw
4lo Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nie no bardzo fajny kolorek Zarejestrowales ja juz ?
jacekm Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Marek, na bzyku to Ty czy "pociecha" ? Widzieliście te dwa koła ? To połowa AUDI
taktuś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Jeszcze nie rejestrowałem, choć już przygotowuję, tzn. do tej pory wymieniłem: - pas napędowy Athena - olej Castrol Racing 2T - olej w przekładni - płyn chłodniczy - filtr powietrza - przewody paliwowe - opony przód 120/70/14 Pirelli EVO 21, tył Pirelli EVO 23 140/70/14 powoli, powoli do rejestracji na filmie syn Michał
musti Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Popatrz za Gillerą Runner 50ccm a syn napewno będzie zadowolony.Części łatwo dostępne te orginalne jak i sportowe,a silnik mocny i daje sobie radę.We dwie osoby spokojnie można na nim podróżować.
4lo Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Popatrz za Gillerą Runner 50ccm a syn napewno będzie zadowolony.Części łatwo dostępne te orginalne jak i sportowe,a silnik mocny i daje sobie radę.We dwie osoby spokojnie można na nim podróżować. Musti nie doczytałeś tematu... skuter już kupiony
Bieniek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Popatrz za Gillerą Runner 50ccm a syn napewno będzie zadowolony.Części łatwo dostępne te orginalne jak i sportowe,a silnik mocny i daje sobie radę.We dwie osoby spokojnie można na nim podróżować. Runner i DNA posiadaja te same silniki/. Gratuluje zakupu:)
Rekomendowane odpowiedzi