pawel666 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam serdecznie wszystkich pasjonatów i fanatyków! Panowie mam kłopot, przecieka mi przewód wspomagania magiel-pompa. Pytanie: czy przewód z b5 z wersji silnikowej 2.6 v6 jest taki sam jak do afn/avg (1999rok)? Mam okazje kupić go dość tanio stąd moje pytanie, czy on będzie pasował do mojej wersji? Bardzo dziękuje za pomoc!!
wesz82 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Ja mam magiel z V-ki a przewodu nie zmieniałem Kup też nowe tulejki miedziane Tak na marginesie profil uzupełnij Edytowane 7 Stycznia 2015 przez wesz82
pawel666 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Ja mam magiel z V-ki a przewodu nie zmieniałem Kup też nowe tulejki miedziane Dzięki kolego! Sprawę będzie załatwiał mechanik więc nie będę go pouczał co ma jeszcze kupić bo biedny sie zafocha... Bardzo mnie ucieszyłeś swoja odpowiedzią, bo przewód już jest zakupiony za 9dyszek z przesyłką ( cały komplet, wszystkie przewody plus zbiorniczek), zobaczymy jak wygladają w rzeczywistości. Pozdrawiam! Ja mam magiel z V-ki a przewodu nie zmieniałem Kup też nowe tulejki miedziane Tak na marginesie profil uzupełnij Niestety ale nie miałeś racji, przewody z wersji V, nie pasują do 1.9....Przewód jest identyczny, zakończenia również... jednak z Vki przewód jest sporo dłuższy oraz końcówka do pompy wspomagania jest pod innym kątem, co uniemożliwia jej montaż. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez pawel666
wesz82 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Byłem pewny dlatego ze mam magiel z V-ki. Sorry
pawel666 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2015 Byłem pewny dlatego ze mam magiel z V-ki. Sorry Magiel może i masz z Vki, ale ja pytałem o przewody z Vki pod magiel AFN... Jestem tak zdenerwowany, że ch..jeszcze gosc z allegro nie chce przyjąc bo jakieś naklejki mu zmyłem...porażka
pepi Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Tak na szybko to można w katalogu Inter Cars http://e-katalog.intercars.com.pl/ zobaczyć zastosowanie danej części, numer itp., żeby nie kupować niepasujących części.
pawel666 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2015 Tak na szybko to można w katalogu Inter Cars http://e-katalog.intercars.com.pl/ zobaczyć zastosowanie danej części, numer itp., żeby nie kupować niepasujących części. Po primo, usuń slash`a, bo link nie działa. Po drugie owa część nie występuje jako zamiennik, nie ma jej w katalogu intercars, albo nie potrafię jej znaleźć, ale nie jest skatalogowana jak wszystkie dostępne części zamienne.
Rekomendowane odpowiedzi