Patryk41 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam posiadam audi a4 b6 1,9tdi i mam klime dwu strefową. Mam problem z tym że lewa strona reaguje na zmiane temperatury a prawa nic, cały czas wieje zimne powietrza. Ale to nie jest jedyny problem nie działają nawiewy na nogi i na kratki czyli tak jakby coś ta klima niereagowałaa. Jest jakiś sposób na sprawdzenie błędów bez podłączania kompa?
bobikos Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 tylko podłączenie kompa i sprawdzenie błędów w klimatroniku. Prawdopodobnie szwankują silniki regulacji i należy je przeczyścić lub wymienić. Potem nastawy podstawowe. Poszukaj tematów o czyszczeniu silniczków oraz nastawach podstawowych. Wszystko było już opisane.
Patryk41 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2015 Podłączyłem kompa i wywaliło dwa błędy -01272 -01820 jakie to są silniczki i jak je rozpoznać?
POWER-KRIS Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 1 http://vwonline.pl/component/search/?searchword=01272&searchphrase=all&Itemid=34
Patryk41 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Aby jeden błąd mi odczytało , natomiast drugiego nie -01820 ten pierwszy silniczek ma ciągełko w kolorze różowym a jak rozpoznać ten drugi silniczek ( prawdoodobnie jest to silniczek regulacji klapy centralnej) ?? Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Patryk41
Rekomendowane odpowiedzi