Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

z kielc do gdanska-jak najlepiej dojechac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie musze sie dostac z kielc do gdanska tanio i szybko,myslalem o jechaniu a1 ale nie wiem czy juz jest zrobiona na tyle (lodz-gdansk)

moze jakis zawodowy kierowca mi podpowie co nieco.

dziekuje

Opublikowano

tanio i szybko-PENDOLINO :wink:

Opublikowano

Łódź przejeżdżasz prawą stroną 14ką do ronda w Strykowie kawałek A2,pierwszym zjazdem na A1.Dla osobówek A1ka do Torunia jest darmowa. Kosz całego płatnego odcinka (Nowa Wieś-Rusocin)dla osobówek,to 29,90zł

Druga opcja,(lewa strona) to na Rzgowie wjeżdżasz na ''tzw.obwodnicę'' która kończy się na włókniarzy, i dalej starą jedynką obecnie 91,w Kowalu możesz wskoczyć na A1 .

Edytowane przez GILI

Opublikowano

Albo po prostu leć na Radom i od Warszawy cały czas 7mka. Od wawy trochę ponad 4h i jesteś :wink:

Opublikowano

Ja od Nosba jechalem tak jak Wandej pisze.

Szybko i sprawnie.

Nie ma żadnych problemów jak wjedziesz do stolicy w dobrej godzinie.

Opublikowano
  • Autor

Dzieki panowie za wszelkie rady

Opublikowano

Większość remontów pokończona więc do Łodzi też dobrze się jedzie. Przez Wa-wę również dobra opcja,ale w moim przypadku tylko nocą.

Opublikowano

z kielc na radom, pozniej s7 na grójec, W grójcu odbijasz na sochaczew, dolatujesz do a2 w wiskitkach, wpadasz na a2, lecisz do strykowa i tam wbijasz na a1 i lecisz do gdanska. Najlepsza droga jaka może być, Nie pchaj się 7 nie warto.

Opublikowano

z kielc na radom, pozniej s7 na grójec, W grójcu odbijasz na sochaczew, dolatujesz do a2 w wiskitkach, wpadasz na a2, lecisz do strykowa i tam wbijasz na a1 i lecisz do gdanska. Najlepsza droga jaka może być, Nie pchaj się 7 nie warto.

dokładnie tak bym zrobił a1 i a2 to jakieś 2h więc moim zdaniem już lepiej się nie da to raz a jak szybko to i najbezpieczniej a ze 30zł za autostrady zabuklisz to chyba moim zdaniem pikus..

na a1 generalnie mozesz jeszcze podgonić bo jest zdecydowanie luźniejsza niż a2 ale to juz bat na 200 ustawiony więc wir w baku no i nie wiem czy jest sens generalnie :)

Opublikowano

Nie tak całkiem spokojnie 200,bo na A1 często w okolicy włocławka,lata nieoznakowana Insignia,a od Torunia do Rusocina Passat.

Opublikowano

baaaaa no to już chyba zawsze trzeba uważać kto się za tobą wlecze :D dlatego ja na auto średnio lece 150/160 ;)