Qter Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Witam, zapalila sie u mnie kontrolka koloru zoltego a wyglada mniej wiecej jak jakies naczynko z ktorego wybucha jakas ciecz cos w tym stylu. Zapalila sie gdy koledze zgasl silnik bo myslal ze ma na luzie :/ pozdrawiam
tomcio1600 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Witam, zapalila sie u mnie kontrolka koloru zoltego a wyglada mniej wiecej jak jakies naczynko z ktorego wybucha jakas ciecz cos w tym stylu. hmmm moze kończy Ci sie w zbiorniku płyn do spryskiwaczy ? Wklej foto... :]
nex Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 w B5 z 96r pomaranczowe kontrolki to sa chyba tylko od malej ilosci paliwa - rezerwa i od immobilaizera. tomcio1600 tam nie ma kontrolki od stanu plynu w spryskiwaczach, zreszta sam powinienes to wiedziec bo masz ten sam model, oczywiscie rozumiem ze to byl Qter zrob fonem foto i wrzuc
grzanek85 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Może kolega ma pełnego fis-a . Jeśli tak i wyskoczyło to nad temp, to z tego co opisujesz to płyn spryskiwaczy.
tomcio1600 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 tomcio1600[/b] tam nie ma kontrolki od stanu plynu w spryskiwaczach, zreszta sam powinienes to wiedziec bo masz ten sam model, oczywiscie rozumiem ze to byl Nex - To nie był Pisałem całkiem serio :] jedynie ta kontrolka przypomina to co kolega opisał wyżej. Tu Cię musze zaskoczyc bo mam jak to określiłes "ten sam model" i mam pełnego FISa Nie było to rezanko tylko podstawowe wyposażenie. Zaskoczony ? Było o tym pisane w innym dziale... Także nie pisz że czegos nie ma jak jest i najprawdopodobniej wlasnie ta kontrolka sie zaswiecila koledze. Ale aby byc pewnym na 100% czekamy na foto...
pox Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 To na pewno kontrolka stanu płynu do spryskiwaczy
Qter Opublikowano 7 Października 2008 Autor Opublikowano 7 Października 2008 Tak zgadza sie to byl plyn do spryskiwaczy dziekuje bardzo za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi