krzysiek1606 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Plus jest taki że nie musisz obracać turbosprężarki jak przy GTB. No nieźle. Jak np. kupię już przerobioną turbinkę od kolegi Krzysiek1606 to czy dam radę sam to zamontować? Tak . Zreszta takie pytania kieruj bezposrednio do Krzyska . Plus jest taki że nie musisz obracać turbosprężarki jak przy GTB. No nieźle. Jak np. kupię już przerobioną turbinkę od kolegi Krzysiek1606 to czy dam radę sam to zamontować? Mowa o GTB jedynie to bedziesz musial flasze do wydechu przyspawac troche podgiac zasilanie oleju
Kowi87 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zamontujesz sam, ale mimo wszystko polecam montaz u krzyśka, dostroi idealnie pod auto, a przy własnym montazu to hmm nie jest to co mogłoby być
Tyrath Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Zamontujesz sam, ale mimo wszystko polecam montaz u krzyśka, dostroi idealnie pod auto, a przy własnym montazu to hmm nie jest to co mogłoby być Mówiąc"dostroi" masz na myśli program?
spanky Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zamontujesz sam, ale mimo wszystko polecam montaz u krzyśka, dostroi idealnie pod auto, a przy własnym montazu to hmm nie jest to co mogłoby być Mówiąc"dostroi" masz na myśli program? Dostroi mechanicznie ;-)
wodz Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zamontujesz sam, ale mimo wszystko polecam montaz u krzyśka, dostroi idealnie pod auto, a przy własnym montazu to hmm nie jest to co mogłoby być Również polecam Krzyśka,najlepiej zrób jak koledzy piszą. Mam GTB od niego i złego słowa nie mogę powiedzieć.Montaż prosty,a i tak musiałem Krzysztofa odwiedzić by "dopieścił" turbinke. Jak chcesz dobry program polecam kolegę Spanky. Pozdrawiam
Tyrath Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Zamontujesz sam, ale mimo wszystko polecam montaz u krzyśka, dostroi idealnie pod auto, a przy własnym montazu to hmm nie jest to co mogłoby być Mówiąc"dostroi" masz na myśli program?Dostroi mechanicznie ;-) No właśnie, bo już u Ciebie się zapowiedziałem. Zamontujesz sam, ale mimo wszystko polecam montaz u krzyśka, dostroi idealnie pod auto, a przy własnym montazu to hmm nie jest to co mogłoby być Również polecam Krzyśka,najlepiej zrób jak koledzy piszą. Mam GTB od niego i złego słowa nie mogę powiedzieć.Montaż prosty,a i tak musiałem Krzysztofa odwiedzić by "dopieścił" turbinke. Jak chcesz dobry program polecam kolegę Spanky. Pozdrawiam No to już wszystko mi ułożyliście Turbina u Krzyśka, strojenie u Spankiego. Już nie mogę się doczekać efektu końcowego
Jarol Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zamontujesz sam, ale mimo wszystko polecam montaz u krzyśka, dostroi idealnie pod auto, a przy własnym montazu to hmm nie jest to co mogłoby być W turbosprężarce nie trzeba nic dostrajać, wystarczy odpowiednio wyregulować długość sztangi
Tyrath Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Opublikowano 13 Lutego 2016 Zamontujesz sam, ale mimo wszystko polecam montaz u krzyśka, dostroi idealnie pod auto, a przy własnym montazu to hmm nie jest to co mogłoby być W turbosprężarce nie trzeba nic dostrajać, wystarczy odpowiednio wyregulować długość sztangi Nigdy tego nie robiłem, więc wole to powierzyć fachowcom
Kowi87 Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zamontujesz sam, ale mimo wszystko polecam montaz u krzyśka, dostroi idealnie pod auto, a przy własnym montazu to hmm nie jest to co mogłoby być W turbosprężarce nie trzeba nic dostrajać, wystarczy odpowiednio wyregulować długość sztangi wiec trzeba nie kazdy mechanik, tymbardziej samozwańczy grzebacz potrafi to dobrze zrobić, wiem po swoim montażu.
krzysiek1606 Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Zamontujesz sam, ale mimo wszystko polecam montaz u krzyśka, dostroi idealnie pod auto, a przy własnym montazu to hmm nie jest to co mogłoby być W turbosprężarce nie trzeba nic dostrajać, wystarczy odpowiednio wyregulować długość sztangi nic nie trzeba chyba ze jest problem z podcisnieniem i wtedy wachowcy zamiast znalesc przyczyne slepo kreca sztanga Edytowane 13 Lutego 2016 przez krzysiek1606
wodz Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 i wtedy wachowcy zamiast znalesc przyczyne slepo kreca sztanga +1
Rekomendowane odpowiedzi