nobii Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 witam, znalazłem coś do kupienia w Toruniu, niestety Pan poproszony o wysyłkę nawet gdy przeleje kasę podziękował gdyż "nie bawi się w wysyłki, przelewy". Mam tam daleko, a rodziny czy znajomych tam brak zwracam się z prośbą do forumowiczów. Adres sklepu ul. Mostowa, a więcej szczegółów to już podam jeśli się ktoś zdecyduje. Koszt przedmiotu to 99zł + wysyłka paczką pewnie 12zł + się dogadamy za pakowanie, fatygę.
michu10 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 pisz na pw o co chodzi,moze cos sie ogarnie w tym tygodniu. Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
NovusAutoDetailing Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Będę w niedzielę w Toruniu jeżeli to Cie ratuje.
nobii Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 o świetnie ;] jak michu10 nie da rady w piątek to odezwę się do Was Panowie!
aprzemo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 witam, znalazłem coś do kupienia w Toruniu, niestety Pan poproszony o wysyłkę nawet gdy przeleje kasę podziękował gdyż "nie bawi się w wysyłki, przelewy". Mam tam daleko, a rodziny czy znajomych tam brak zwracam się z prośbą do forumowiczów. Adres sklepu ul. Mostowa, a więcej szczegółów to już podam jeśli się ktoś zdecyduje. Koszt przedmiotu to 99zł + wysyłka paczką pewnie 12zł + się dogadamy za pakowanie, fatygę. Witam jestem z Torunia i chętnie pomogę.
nobii Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) aprzemo Tobie również dzięki za chęci, ale michu10 już ogarnął sytuacje, podjechał tam w czwartek, sprawdził, kupił, teraz czekam na przesyłkę. Szczerze to nie podejrzewałem, że tyle osób będzie chciało pomóc podziękowania dla osób które chciały, jeszcze większe dla michu10, który ogarnął sytuację, pojechał, kupił za swoje pieniążki, sprawdził czy działa, zapakował, wysłał ;] Snt frm iP usng Tptlk Edytowane 23 Stycznia 2015 przez nobii
Rekomendowane odpowiedzi