lysy65 Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 witam,problem polega natym ze chcialbym zamienic ,syrene alarmu fabrycznego na glosniejsza wielotonowa,lecz po podlaczeniu wielotonowej wyje cicho i jednym tonem,podpieta pod aku wyje normal,czy ktos ma rade ,dzieki
slawi26 Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 ja zmieniłem na nowy alarm fachowiec robił to 2 godziny zapłaciłem 270 zł i po problemie wyje głośno i jest super i do tego dostałem kluczyk w scyzorku
lysy65 Opublikowano 3 Października 2008 Autor Opublikowano 3 Października 2008 alarmy mam dwa,mi chodzi o podmiane syreny
kepasa Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Bo nie masz wzmacniacza sygnału ,podjedz do gościa od alarmów i Ci dobierze odpowiednia syrenę
Fakier Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Podepnij nową (głośnijeszą syrene) przez przekaźnik i to wszystko Podejżewam, że Twój alarm ma za słabą wydajność prądową na wyjściu syrenki (prawdopodobnie sterowane przez tranzystor). Podepnij dobry przekaźnik: 1 - uzwojenie cewki - MASA 2 - uzwojenie cewki - sygnał z centralki alarmu 3 - styk przekaźnika - +12V z akumulatora 4 - styk przekaźnika - do "plusa" syrenki (mase syrenki do masy )
dolek1969 Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 [A4 B6] czy w tym modelu byl montowany alarm fabryczny, a jesli tak to jak to sprawdzic ? bo niestety ale w drzwiach kierowcy nie posiadam tych wylacznikow THX za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi