Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema siema, widze ze szybki sciemniacie, zadzwon tutaj - 601213796 firma w łodzi, numer od kolegi, ponoc za 200 zl boki i tyl, a trojkaty gratis, nie testowalem tego, wiec reki nie dam sbie uciac:)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pulpit, jeśli chodzi Ci o Inflancką w Łodzi to nie ściemniają:) Robią to na Kilińskiego i obawiam się że sporo drożej, trzeba zapytać Tomka bo on tam robił w BieMWi:P

Opublikowano
  • Autor

ja juz mam umowionego faceta w tomaszowie. robi bardzo dobrze, widzialem na samochodzie ktory 3lata temu u niego sciemnial szyby i bardzo ladnie wygladaly:-P

Opublikowano
Pulpit, jeśli chodzi Ci o Inflancką w Łodzi to nie ściemniają:) Robią to na Kilińskiego i obawiam się że sporo drożej, trzeba zapytać Tomka bo on tam robił w BieMWi:P

Hola Hola...

Na kilińskiego czyli w filii inflanckiej robiłem B6 i zapłaciłem coś ok 450zł, ale był to przecie sedan. Betę robiłem w firmie folcar na ul.Kolumny i tam zapłaciłem coś ok 500-600 ale tylko dlatego że zachciało mi się droższej folii. Za oklejenie najtańszą chcieli coś ok 400-450zl - Najdroższą ok 7stów. Tak czy siak obie firmy mogę polecić:wink:

Opublikowano

Adam ja też już umówiony na ściemnianie szybek w swoim sedaniku ;) też w Tomaszowie :wink:

Jaką folie kładziesz 100 czy 80 ??

Ja myślę u siebie nad 80 :kox:

Opublikowano

Ogupieliśta?:P ja to 35 max:)

Opublikowano

Jaką folie kładziesz 100 czy 80 ??

Ja myślę u siebie nad 80 :kox:

:decayed::shock3:

Opublikowano
  • Autor

mathus moze u tego samego robisz ? ja nie robie zbyt ciemnych, raczej tak jak seba 30-45%

Opublikowano

Nie róbcie wsi proszę Was:wink: zróbcie jak ludzie 35% max, a będziecie zadowoleni. No chyba że chcecie się pobawić w gangsterkę:grin:

Opublikowano

Adam ja robie w środę pod Łodzią jednak, a propo tej firmy z Tomaszowa słyszałem różne opinie wiec wole nie ryzykować i dziadostwa nie zakładac.

Ja trzaskam 50-60 % jednak ;) nie bede sie bawił w gangsterke ;)) jakto Kolega Tomek powiedział :grin::banan:

To kiedy Pany ten zlocik nad zalewem szykujemy ?? Bo nudy tu a zima idzie wielkimi krokami :wink:

Opublikowano
  • Autor

Mateusz spocika się zrobi wcześnie w niedzielę i wyruszymy na łódzki spot i może trafimy na przejażdżkę 300konną a4:) Termin do dogadania:) Ja jak na razie wstępnie rezam swoją perłę (listwy chrom) po czym ściemka szyb i relingi chrom:)

A chciałem się zapytać czy masz tą instrukcję do webasto?

Opublikowano

W tą niedziele ?? Kurde jesli w tą to lipa bo ja w sobote i niedziele na magisterke smigam. Hmm nie w tą a następną co?? :naughty: Z chęcią bym do was dołączył. Bo powiem Ci ze duzo A4 B5 sie kręci po skc to może cos z tego bedzie.

Moge fotki porobic tej instrukcji jutro wsadze na serwa i Ci wysle linka na pw ok ? Gdzies to cholerstwo mam napewno :kox:

Opublikowano
  • Autor

no to szukaj! Termin do ustalenia na spot skierniewicko- łódzki:D Za tydzień to ja nie będę raczej mógł bo mam urodziny chrześnicy i będzie pewnie trochę %

Opublikowano

Jutro to ogarnę dziś juz nie chce mi sie grzebac ;D A Ty znowu będziesz chlał :banan: hehhehehee nie no czasem trzeba sie odchamić:D Dobra słychaj apropo spociku to jakos termin sie zgada ;) żeby każdemu pasowało :)

Opublikowano

A mnie by pasował w niedziele taki wypad do łodzi, bo mam plan skoczyć na jakieś zakupy to można by to połączyć:) założyłem żarówy led w kierunki, wsteczne i podświetlenie blachy:D bajka:)

Opublikowano
założyłem żarówy led w kierunki

Jakie te żarówy wsadziłeś? P + T ? Też o tym myślałem żeby na przód sobie pierdyknąć, ale zastanawiam się czy za te żarówki warto dać te 50zl...:doh:

Opublikowano

lecice do nas :naughty: i nikt sie nie chwali :whistling:

Opublikowano
  • Autor

klysek dopiero robimy wstępne plany, ale jak tylko się dogada termin to damy Ci znać:P

Seba muszę to zobaczyć bo też mam w planach jakieś ledy zakładać:P Do Łodzi też muszę jechać bo mam zasilacz komputerowy do oddania na gwarancji ;/

Mateusz trzeba czasami sobie trochę golnąć bo wtedy świat jest w lepszych barwach i bardziej znośny:P

Opublikowano
:grin: Adam trzymaj spakowałem rarem tą instre Webasto w wersji easy po PL łap Zippyshare.com . Słuchaj mam całą książkę do tego tez ale po szwabsku. :kox:
Opublikowano
klysek dopiero robimy wstępne plany, ale jak tylko się dogada termin to damy Ci znać:P

no to ja tez ogarne ekipe zeby sie zjechali :wink: