Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A w jakiej budzie jest ta RS'ka ?

:hi: 2007rok to chyba b8 tak? ładna czarna niunia na 18" niklach.... i wiadomo potwór pod maska... :decayed:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie ma RS'a w budzie b8 albo b5 albo b7 od 2005 jest w b7 czyli 420 koni i to już jest szaU :kox:

Opublikowano

Tak jak pisze Pulpit skoro rocznik 2007 to jest B7

Fajnie, że czarna bo przeważnie RS4 w B7 są szare a wiadomo czerń się lepiej prezentuje.

poniżej linki do takiej Rs'ki

http://www.youtube.com/watch?v=vOYkjK_SIEs

Opublikowano

a jak jest w black edition to już jest kosa konkretna raz miałem okazje prowadzić taką właśnie i jest po prostu coś pięknego jak to się trzyma drogi i jak hamuje jak dla mnie najlepsza z Audic jaka powstała nawet avanta w RS-ie toleruje, a to rzadkość :decayed:

Opublikowano

B8 to juz 2008 rok a nie 2007 :tongue4:

no RS-ki fajne fury, ale mysle, że B8 tez niczego sobie :good:

Panowie jesio 25 dni do spota :naughty: troche duzo :confused4:

a mysleliscie o tym zeby wymyslec jakies spotkania oprocz spotow? tzn. jakies wspolne nie wiem umowienie sie na gałe, kręgle, bilard itp

a oprocz tego oczywiscie i :drinks: by sie przydalo :cool1:

Opublikowano

B8 to juz 2008 rok a nie 2007 :tongue4:

no RS-ki fajne fury, ale mysle, że B8 tez niczego sobie :good:

Panowie jesio 25 dni do spota :naughty: troche duzo :confused4:

a mysleliscie o tym zeby wymyslec jakies spotkania oprocz spotow? tzn. jakies wspolne nie wiem umowienie sie na gałe, kręgle, bilard itp

cos moze pomyslimy :):) Ja jak narazie podpytuje chlopaków z W-wy jak tam u nich frekw. na spotach i uprzedzam ze moze kiedys do nich wpadniemy :naughty: (wszystko jest w temacie spoty warszawskie)
Opublikowano

tylko ten wtorek średnio

Opublikowano

tylko ten wtorek średnio

to jasna sprawa nie ma co sie spieszyc poczekamy az bedzie kazdemu pasowac i sie troche ociepli.. :)
Opublikowano

może jakąs "potańcówke" se zrobimy :decayed:

a na serio to myślę ze jak się zrobi cieplej to moze jakies ognicho czy grila by się zdało

usiąść, podagac, cos przekąsić, wypić jakieś piwko :drinks:, tyle że do tego potrzeba kogoś na drivera :przebiegly:

z innych spotkan typu gała, bilard, itp ja odpadam bo robię do wieczora, a czasami nawet nocki wiec ciezko byłoby cos zaplanować. [br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 20:49_________________________________________________

Ja jak narazie podpytuje chlopaków z W-wy jak tam u nich frekw. na spotach i uprzedzam ze moze kiedys do nich wpadniemy :naughty: (wszystko jest w temacie spoty warszawskie)

pytaj, pytaj żebyśmy się zmieścili jak już zajedziemy :wink4:

Opublikowano

rzekomo miejsce na jakies 10 aut sie znajdzie :):naughty:

Opublikowano

taa, właśnie czytałem ich temat

zauważyłem, że co niektórzy robią sobie z nas polewkę :disgust: chyba, że te "gnojowozy" i "paździochy" to tak na zachęte :gwizdanie:

nie wiem czy w moim przypadku jest sens jechac bo tam będą sami wyjadacze i zaraz będzie każdy gadał ze dokładki nie pomalowane, ze tego nie ma, ze to trzeba zrobić , a nie chce jechać po to żeby się wkur...

skovroon, ty masz bryke praktycznie skończoną to nie masz się co martwić :cool1:

najwyżej zobacze jakie bedziecie mieli wrażenia po pierwszym wypadzie do Arkadii i dołącze drugim razem

Opublikowano

Popieram paulo77 nie ma co się zadawać z "krawaciarzami" którzy tylko potrafią trąbić na skrzyżowaniach :evil:

Opublikowano

Popieram paulo77 nie ma co się zadawać z "krawaciarzami" którzy tylko potrafią trąbić na skrzyżowaniach :evil:

chlopaki wyluzujcie.. watpie zeby nas nie "zaakceptowali" :wink4: nie wiem no... raz mozna jechac zobaczyc jak jest... :mysli: a potem juz bedzie wiadomo jacy z nich ludzie :)
Opublikowano

Ja tam narazie się nie wybieram, rozkręćmy najpierw nasze spoty :) żeby było fajnie wcale nie trzeba jechać do Wa-wy i stać na jakimś parkingu wielopoziomowym :tongue4: lepiej się stoi i robi fotki na trawce w słońcu a tam za dużo trawki nie ma :decayed:

Opublikowano

tak jest dobrze gada dać mu wódki :decayed: w moim przypadku to warszawka odpada w tygodniu więc jak będzie jakiś spoko klimat i się ktoś tam bujne do stolicy na "zwiady" co i jak, to ja się moge przejechać gdzieś w lipcu najwcześniej chyba , że mnie ze szkoły wyleją to będę mógł jechać wcześniej :decayed:

Opublikowano

Ja tam narazie się nie wybieram, rozkręćmy najpierw nasze spoty :) żeby było fajnie wcale nie trzeba jechać do Wa-wy i stać na jakimś parkingu wielopoziomowym :tongue4: lepiej się stoi i robi fotki na trawce w słońcu a tam za dużo trawki nie ma :decayed:

nie mowie ze juz od razu... :gwizdanie: poczekajmy jakis czas zeby sie ze swoimi spotami oswoic... :) a potem wlasnie po to zeby bylo FAJNIE dla urozmaicenia mozna wlasnie zrobic taki wyskok.. :naughty: a jezeli boicie sie tego ze beda wam wytykac ze nie macie "pomalowanych dokladek" czy cos w tym stylu, to mozna im powiedziec ze ich fury na poczatku wygladaly tak samo albo byly w ogole "zrupieciałe" poza tym od innych wlasnie mozna podpatrzec kilka ciekawych detali a potem pomyslec o picowanoiu wlasnej fury w podobnym kierunku.. :cool1:
Opublikowano

nie mowie ze juz od razu... :gwizdanie: poczekajmy jakis czas zeby sie ze swoimi spotami oswoic... :) a potem wlasnie po to zeby bylo FAJNIE dla urozmaicenia mozna wlasnie zrobic taki wyskok.. :naughty:

I to jest dobra myśl :good:

ps. mnie od jutra czekają ciężkie czasy bo aż dwa dni bez netu :(

Opublikowano

ps. mnie od jutra czekają ciężkie czasy bo aż dwa dni bez netu :(

uu ciezka sprawa :disgust:
Opublikowano
:hi: co do wspolnego wypadu to moze ryby? :mysli: o ile ktoś umie łowic? :polew:
Opublikowano

ja tam jestem otwarty na wszelkie propozycje :)

uważam jednak, że w modach, przynajmniej jak dla mnie najwazniejsze jest to zeby byc oryginalnym tzn. zeby Twoje autko bylo inne od innych, wyjątkowe :good: mam swój plan i jego sie trzymam nie musze patrzec na innych :tongue4: sorki za troche OT

najpierw wlasnie ogarnijmy nasze spoty, zorganizujmy jakiegos grilla czy ognisko, a driverow napewno sie skoluje :good: ale wtedy lepiej sie poznamy czyt. zintegrujemy :evil: