Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj Ci małoletni to byli nieźli, a u mnie szybka otwarta i nawa zapięta, ale została więc sukces, a radyjko się rozkraczyło przed zlotem więc nie straszni byli :decayed:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobre foty i jeszcze lepsza frekwencja, ale mam jedno pytanie jak wyszło z kolegą któremu bateryjka padła parkingu pod marketem ja nie miałem kabli żeby jumper'ka uskutecznić, a wszyscy wystrzelili juz w stronę Widoku na rondo, wie ktoś może??

Odburzyła na "pych":D halogeny za dużo prądu zerzarły:P

Hehe, odpaliła po kablach, potem poganialiśmy się .. ja i passat.

Tak z ciekawości zacząłem analizować czemu bateria padła... i halogeny + radio + xenon + wzmacniacz + pompa 6,5 bar + jeszcze wpiąłem przetwornice do laptopa.. no i akumulatora nie było w 30 minut :decayed:

Potem już stała na luzie pyrkając sobie po cichu .. przy okazji turbinka przestygła po gonitwie za passatem ;)

Opublikowano

:hi: a spocik pod lidlem juz czy tak jak ostatnio na parkingu? :mysli: i musimy wiecej jezdzic po miescie :oklaski: bo nasz przejazd wzbudził nie małe zainteresowanie :thumbup:

chyba juz pod lidlem co nie?? no napewno to niecodzienny widok tyle :audi: w jednym miejscu :cool1:

może lepiej zjechac sie najpierw na Parkingu nad Zalewem i jak bedzie miejsce ustawic się jak ostatnio, pogadac, porobic foty a potem przejechać powolutku przez miasto pod Lidla

tylko proponuje inną trasą, tzn jechać ulicami z pierwszeństwem żeby nam się peleton za bardzo nie rozsypał :decayed:

wstępną trasę już mam w głowie :naughty:

aha, Skierniewioki pomyślcie gdzie jeszcze można się pokazać z naszym peletonem :tongue4:

ps. tylko w razie co to ustawiamy sie po drugiej stronie Parkingu od strony trawy i moze Ci co podjada pierwsi to niech stają w poprzek i rezerwują miejsca

Opublikowano

:hi: a spocik pod lidlem juz czy tak jak ostatnio na parkingu? :mysli: i musimy wiecej jezdzic po miescie :oklaski: bo nasz przejazd wzbudził nie małe zainteresowanie :thumbup:

:hi: popieram cie najlepiej zjechac sie na parkingu bo juz wszyscy wiedza co i jak.... a potem dopiero wyruszyc w miasto z defilada :decayed: tylko opracujcie jakąs fajna traske krajobrazowa :wink4:

:a4fan:

Opublikowano

Dzisiaj oglądając foty z jakiegoś spotu w innym mieście wpadło mi do głowy kolejne miejsce.

Targowisko/Rynek - miejsca od pyty i koło godz 16 nikogo już tam powinno nie być a na tej miejscówce zmieści się obok siebie i 50 furek :)

Jedyny ból to nie wiem czy ktoś tam sprząta od razu po zakończeniu tego bajzlu :mysli:

Jak ktoś może to niech przejedzie sie i zobaczy jak wygląda teren Rynku własnie w granicach godz.16 w sobote (ja mam wyjazd do Katowic wiec nie dam rady looknąć).

Najlepsze miejsce będzie chyba tak ze 100m za Strażą po prawej stronie gdzie stoją ze skórami (miejscowi wiedzą gdzie :>)

Jak w sobote o 16 będzie jeszcze syf to ewentualnie można byłoby kiedyś zrobić spota w Niedziele wtedy już powinni ogarnąć teren.

A co do traski to się opracuje :)

Opublikowano

no racja miejsca tam jest galancie, ale nie wiadomo jak z ogarnieciem tego czy nie bedzie jak na ,, dzikim zachodzie "

Opublikowano

Dzisiaj oglądając foty z jakiegoś spotu w innym mieście wpadło mi do głowy kolejne miejsce.

Targowisko/Rynek - miejsca od pyty i koło godz 16 nikogo już tam powinno nie być a na tej miejscówce zmieści się obok siebie i 50 furek :)

Wracając do chaty specjalnie zajechałem na Rynek żeby sprawdzić czy faktycznie wejdzie 50 furek. Niestety chyba się przeliczyłem bo furek wejdzie i 100 jak się dobrze upchnie :decayed:

rynek11.th.jpg

rynek12.th.jpg

Teraz niech tylko ktoś sprawdzi jak wygląda teren Rynku w sobote koło 16.

Aha, jeszcze jedno, przeglądając spoty z innych miast zauważyłem że spora część odbywa się w Niedziele co zwiększa liczbę potencjalnych uczestników spotu no i w przypadku tej miejscówki powinno być już czysto.

Co Pany sądzicie o ewentualnej zmianie terminu z Soboty na Niedziele :mysli:

Opublikowano

Teraz niech tylko ktoś sprawdzi jak wygląda teren Rynku w sobote koło 16.

Aha, jeszcze jedno, przeglądając spoty z innych miast zauważyłem że spora część odbywa się w Niedziele co zwiększa liczbę potencjalnych uczestników spotu no i w przypadku tej miejscówki powinno być już czysto.

Co Pany sądzicie o ewentualnej zmianie terminu z Soboty na Niedziele

:hi: ja sie dostosuje. to wreszcie rynek?parking?lidl? bo juz złupiałem :embarrassed::wink4:

Opublikowano

misiek, spoko do 18 kwietnia to znajdzis się jeszcze ze 2 miejscówki

ale chyba najlepiej będzie styknąć się na początek na Parkingu nad Zalewem - w sumie to historyczne miejsce :decayed:

Opublikowano

Jak zamknę sklep w sobotę to podjadę i cyknę foto.

Opublikowano

dzięki, .:Tommi:.

a jak polowanie na kolege z S4 :cool1: ?

Opublikowano

mi nie bardzo pasuja niedziele :confused4:

Opublikowano

No to najwyżej zostaną soboty, mi tam bez różnicy (o ile nie będę akurat pracował :disgust:).

Opublikowano

dla mnie nawet niedziela by była lepsza, no ale w soboty też postaram się być :wink4:

Opublikowano

mi by bardziej sobota odpowiadała :gwizdanie:

Opublikowano

No to niech zostanie sobota :)

A w razie co, żeby ktoś wiecej dotarł, można ewentualnie zrobić spocik godzinke poźniej, np. o 17.00 bo przeciez robi się coraz widniej.

Zresztą jak będzie całkiem widno to słabo wyjdą fotki ze światłami :thumbdown:

Zobaczymy może bliżej terminu spotkania jak jest o 16 i o 17 i się ustali konkretną godzinę.

Opublikowano

No to niech zostanie sobota :)

A w razie co, żeby ktoś wiecej dotarł, można ewentualnie zrobić spocik godzinke poźniej, np. o 17.00 bo przeciez robi się coraz widniej.

Zresztą jak będzie całkiem widno to słabo wyjdą fotki ze światłami :thumbdown:

Zobaczymy może bliżej terminu spotkania jak jest o 16 i o 17 i się ustali konkretną godzinę.

spoko mamy czas :)
Opublikowano

To ja Wam opowiem jaką ostatnio miałem akcję z werbowaniem człowieka z A4 :polew:

Byłem u kumpla mechanika i patrze na kanale stoi A4 B5 w kombi, obok stoi młody chłopak. Myśle se werbuje gościa.

Pytam się "Sorki jesteś ze Skierniewic ?

On mowi "TAK"

Pytam dalje "może byłbyś zainteresowany zlotami Audi w Skierniewicach ? Bo jest nas kilka osób ale chcemy powiększać ekipe i td.

On mówi "spoko, ale Golfem moge przyjechać ?"

A ja mówie "a czemu nie tą A4 ? "

A on mówi "bo to nie moja , ja mam Golfa III i stoi na zewnątrz" :decayed:

Kurcze, naprodukowałem się a to wielka koopa.

A kumpel ze śmiechu mało do kanału nie wpadł z tego wszystkiego :polew:

Opublikowano

On mówi "spoko, ale Golfem moge przyjechać ?"

heh dobry agent :polew:
Opublikowano

misiek, spoko do 18 kwietnia to znajdzis się jeszcze ze 2 miejscówki

ale chyba najlepiej będzie styknąć się na początek na Parkingu nad Zalewem - w sumie to historyczne miejsce :decayed:

:hi: masz racje. parking jak narazie to dobre miejsce bo kazdy wie co i jak. a jezdzic po miescie i sie szukac to troche nie bardzo..... a z ta niedzielą to moze i lepiej kazdy sie na spokojnie przygotuje bo nie ktorzy mogo pracowac w sobote i to moze im przeszkodzic a przecie zalerzy nam zeby sie spotykac w jak najwiekszym gronie.... ja moze zwerbuje goscia z Audi RS4...