Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: to i zaklepcie tez jedno dla mnie. :tongue4: a tak wogole to na ktora ten spocik? i jakaś konkretna data? :a4fan:
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

14 marca(sobota) godzina 15-16 jeśli dobrze zrozumiałem :decayed:

Opublikowano

ok dzieki za info. :good::a4fan: kolego z lipiec lecisz na spocik? jesli tak to moze bysmy sie spotkali w lipcach bo bede tamtendy jechał i dojechali bysmy razem???
Opublikowano

ok dzieki za info. :good::a4fan: kolego z lipiec lecisz na spocik? jesli tak to moze bysmy sie spotkali w lipcach bo bede tamtendy jechał i dojechali bysmy razem???

Siemka. Z Lipiec prawdopodobnie bedziemy jechac na 2 autka :naughty: wiec jesli tylko zgramy sie w czasie to nie ma sprawy mozemy razem poleciec.
Opublikowano

Witam :hi: W którym miejscu ma być ten spot? Może ja z kolego tez podjade.

Opublikowano

mo, zobacz stronke wczesniej, podałem wszystkie namiary :)[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 08:46_________________________________________________zresztą proszę bardzo

parkingnadzalewemm.th.jpg

parkingnadzalewem.th.jpg

Ale lepiej samemu sobie looknąc w http://maps.google.com/

ulica Konwaliowa, nr domu dla GPS'a 20 (chyba)

[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 08:48_________________________________________________

Wysłałem pare priv'ów do osób ze Skierniewic więc może chociaż pare osób uda się dodatkowo zwerbować

Opublikowano

no i bierzcie cyfrówki to jakies fotki sie porobi ;]

ja tez napisalem paru osobom :)

Opublikowano

Siemka. Z Lipiec prawdopodobnie bedziemy jechac na 2 autka :naughty: wiec jesli tylko zgramy sie w czasie to nie ma sprawy mozemy razem poleciec.

:hi: OK... :good: PODAJCIE TYLKO MIEJSCE I CZAS GDZIE SIE SPOTKAMY.

Opublikowano

No no no.

Chyba frekwencja będzie niezła :naughty:

Opublikowano

no spokojnie jeszcze ponad tydzień wiec jeszcze się może sporo pozmieniać, ale trzeba być dobrej mysli :decayed:

Opublikowano

no spokojnie jeszcze ponad tydzień wiec jeszcze się może sporo pozmieniać, ale trzeba być dobrej mysli :decayed:

tak jest :naughty::good:
Opublikowano

:hi: ogladalem dzisaj miejsce spociku. naprawde fajne :good: szacun dla tego co je wymyslil :notworthy:

Mam nadzeje ze frekfecja dopisze :a4fan:

Opublikowano

ogladalem dzisaj miejsce spociku. naprawde fajne :good: szacun dla tego co je wymyslil :notworthy:

a dziękuję bardzo :hi:

niestety na cieplejsze pory trzeba będzie znaleźć cos innego bo od maja na tym prakingu w weekendy są tabuny ludziów i samochodów.

kolejną miejscóweczkę mam już w głowie ale muszę sprawdzic czy w weekendy jest tam pusto, bo to parking dużej firmy i być może pracują w soboty

Opublikowano

a jaka miejscowke masz na mysli paulo77 ??

Opublikowano

myślałem o parkingu przed Veką ale przejeżdzałem tam dzisaj i jest ogrodzony więc odpada, trzeba będzie poszukac czegoś innego na przyszłość.

a tak przy okazji dziś niechcący na parkingu nad Zalewem doszło do spotu (prawie) :decayed:

wracałem sobie do chaty ze skelpu na piechote a akurat na parking zajechało znajome z forum A4

podszedłem i trafoniony zatopiony :), pogadaliśmy chwilę z kolegą ........ i się rozjechaliśmy/rozeszliśmy

Opublikowano
:hi: latem to mozna w plener gdzies ruszyc... :gwizdanie:
Opublikowano

myślałem o parkingu przed Veką ale przejeżdzałem tam dzisaj i jest ogrodzony więc odpada, trzeba będzie poszukac czegoś innego na przyszłość.

a tak przy okazji dziś niechcący na parkingu nad Zalewem doszło do spotu (prawie) :decayed:

wracałem sobie do chaty ze skelpu na piechote a akurat na parking zajechało znajome z forum A4

podszedłem i trafoniony zatopiony :), pogadaliśmy chwilę z kolegą ........ i się rozjechaliśmy/rozeszliśmy

hehe jakby nie było można to nazwać dwuosobowym spotem z jednym autem :naughty: fajnie sie trafilo Paulo :good:
Opublikowano

Proponowałbym już ustalić konkretną godzinę sobotniego spotu i sugerowałbym 16.00

A to z tego względu, że ktoś może w sobote pracować i żeby zdążył ogarnąć się po pracy i na spokojnie przyjechać.

Opublikowano

Ja także wpadne kiedy na spot ale nie teraz bo autka nie mam na obecną chwilę

Opublikowano

mi 16 pasuje już sobie zapisuje :decayed: żarcik oczywiscie