Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde chlopaki ale macie cisnienie na tego spota :decayed: nie lepiej poczekac na cieplejszą pogodę?? kazdy przyjedzie juz na letnich oponkach :tongue4: co po niektórzy na nowych felach :cool1::naughty: no i zawsze cieplej bedzie stac na tych +10 czy +15C niż na 0C i to w chlapie :/

Zgadzam się z kolegą, że lepiej byłoby może troche poczekać na lepsza pogodę.

Ja dodatkowo czekam na nowe fele. Mam nadzieje, że w połowie marca jak pogoda dopisze będą już założone :gwizdanie:

A tak w ogóle to gdzie dokładnie robicie spoty, pytam bo jeszcze na żadnym nie byłem :embarrassed:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurde chlopaki ale macie cisnienie na tego spota :decayed: nie lepiej poczekac na cieplejszą pogodę?? kazdy przyjedzie juz na letnich oponkach :tongue4: co po niektórzy na nowych felach :cool1::naughty: no i zawsze cieplej bedzie stac na tych +10 czy +15C niż na 0C i to w chlapie :/

Ja dodatkowo czekam na nowe fele. Mam nadzieje, że w połowie marca jak pogoda dopisze będą już założone :gwizdanie:

A tak w ogóle to gdzie dokładnie robicie spoty, pytam bo jeszcze na żadnym nie byłem :embarrassed:

chyba jeszcze takiego spota z prawdziwego zdarzenia to w skc nie bylo :):)
Opublikowano

chyba jeszcze takiego spota z prawdziwego zdarzenia to w skc nie bylo :):)

no raczej nie było chyba, że dwu-samochodowy spot jest tym z prawdziwego zdarzenia :polew: ale co tam przynajmniej ładne foty porobiliśmy furek, a ta kwestia pogody jest chyba niezłym wyznacznikiem do daty spota w sumie też myślę, że można poczekać do któregoś marca, chociaż fele mam te same co na lato :evil: :evil:

Opublikowano

Siema wszystkim:) jak narazie zapowiada się na wiosnę to niedługo coś zrobimy:) tylko trzeba porządnie umyć fure po zimie:P

Pozdrawiam

Opublikowano

oj tam nie wazne jakie fele, wazne zeby byc :)

to zalezy gdzie chcecie sie spotkac czy na jakims parkingu kolo supermarketu jak wiekszosc czy tez w jakims innym fajnym miejscu

Opublikowano

fajnie by było jakby świeciło słonko :) fele jak fele też nie będę zmieniał :cool1: a co do miejsca to nie znam skierniewic tak dobrze, więc pozostaje parking przed tesco albo innym marketem :decayed:

Opublikowano

Parkin pod tesco może lepiej nie, ostatnio tylko we dwóch trafiliśmy :polew: a tak poważnie to jak dla mnie to miejsce dowolne najwyżej się GPS'a zapnie :decayed:

Opublikowano

Co do parkingu przy Tesco to może byc słabo jak nas będzie więcej bo tam wiecznie pełno ludzie i samochodów, nawet w niedziele.

A wiadomo, jak już się spotkamy to byłoby dobrze stanąć wszyscy obok siebie a nie powiedzmy 3 furki tu, 2 tam a 1 jeszcze gdzie indziej.

Myślę nad inną lokalizacją i nie wiem co może być lepsze ... może parking nad Zalewem ?

Jak nie będzie namiatów z browarem (są od maja) to powinno być luźno.

Albo ewentualnie jakieś inne miejsce, moze parking przed jakaś dużą firmą, jak mi cos wpadnie w oko to dam znaka.

Jak ktoś ma inne propozycje to niech pisze.

Opublikowano

parkin nad Zalewem :mysli: fajnie to brzmi :naughty: chodzi Ci o ten niedaleko wku ??

Opublikowano

tak to jest na Zadębiu, wku jest niedaleko. Myśle ze to dobra miejscówka ale dostosuje sie oczywiscie :)

Opublikowano

Nieraz odbywają się tam inne spoty, "wielomarkowo-tuningowe"

Fotki kiepskie bo z telefonu

Widok ogólny na teren wokół Parkingu

zadbiezlocikx2008.jpg

Opublikowano

ale z tego co widać tam trawka sobie rośnie, a ja mialem ostatatnio zła przygode z ta nawierzchnią przy obecnej pogodzie (dół zderzaka mi został ) :decayed: ale skoro mówicie, że jest spoko to może bardziej ubite jest

Opublikowano

Pulpit, zdjęcia nie są samego Parkingu tylko terenu za nim bo tam były akurat jakieś zawody.

A Parking jest wyłożony elegancką kosteczką.

Zimową porą, wieczorami często przyjeżdzają tam co niektórzy pokręcić bączki i podriftować :decayed:

Opublikowano

No to jak tak to już tylko jedno pytanie pozostaje w takim razie, kiedy?? :decayed:

Opublikowano

tam jest parking elegancki co prawda troche ,,czarny" ale pomiescimy sie raczej wieczorowa pora ;]

Opublikowano

tam jest parking elegancki co prawda troche ,,czarny" ale pomiescimy sie raczej wieczorowa pora ;]

Tobi co miales na mysli pisząc "czarny"?? :D
Opublikowano

Zimową porą, wieczorami często przyjeżdzają tam co niektórzy pokręcić bączki i podriftować :decayed:

o to mi chodziło co kolega napisał ;) latem tez sie znajda tacy co lubia zostawic troche ,,oponek" na kostce :tongue4: wiec chodziło mi o czarne ślady heh

Opublikowano
:hi: kiedy spocik? i gdzie? chetnie podjade. :a4fan:
Opublikowano

dla ewentualnych gości "nie miejscowych" w razie jakby co

parkingnadzalewemm.th.jpg

parkingnadzalewem.th.jpg

Ale lepiej samemu sobie looknąc w http://maps.google.com/ - ulica Konwaliowa, nr domu dla GPS'a 20 (chyba)

Opublikowano

No to teraz pozostaje pytanie kiedy??