Opublikowano 15 Marca 200917 l Ja wrzuce swoje wieczorkiem jak pozamazuje nr z tablic marshall fotki obrabiasz w Photoshopie (chodzi mi o szablon podpisu fotek w dolnym prawym rogu) ?
Opublikowano 15 Marca 200917 l Poprzeglądam, wybiorę coś jeszcze i zamieszczę na swojej stronce. Dam znać na tym wątku. Jeśli ktoś ma fajną Adżi B6, B7, B8 i chciałby mieć fajne foty, to możemy umówić się na sesję foto. Tobiasz - to też do Ciebie - masz wdzęczną furkę do focenia. Paweł - nie mam photoshopa niestety. Ale znak wodny na fotki wrzucisz szybko programikiem np. Image Signature : http://www.bbproject.net/viewpage.php?page_id=11 Pozdrowionka!
Opublikowano 15 Marca 200917 l Dzieki. Ja korzystam z Gimp'a. Jest to bardzo fajny, nieduży i darmowy program, uważany za konkurenta płatnego Photoshop'a. http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=655&GIMP+2.4.4 Tym programem zrobiłem m.in. VT swojej furki zanim miałem jeszcze nowe fele
Opublikowano 15 Marca 200917 l wdzieczna to ona bedzie bardziej jak zrobie pare modow jeszcze marza mi sie wieksze felgi, gwint B16 Bilsteina lub H&R a takze fotele sportowe i jakis programik za jakies 2-3 latka, ale to powoli na spokojnie i mam nadzieje ze to osiągne Chętnie bym zrobil jakas fajna sesje mojej B8, ale nie znam zadnych fajnych miejsc w skc w ktorych mozna by to zrobic a tak w ogole to dzieki no i czekam na fotencje bo kazdy tam pykal z tego co widzialem
Opublikowano 15 Marca 200917 l Więcej fotek ze Spotu. http://s721.photobucket.com/albums/ww213/pauloA4/ A ja się biorę za zrobienie jakiegoś bannerka
Opublikowano 15 Marca 200917 l fotki super. wiedze ze i moja "niunia" została zamieszona. pozdrwiam :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan:
Opublikowano 15 Marca 200917 l dobre foty i jeszcze lepsza frekwencja, ale mam jedno pytanie jak wyszło z kolegą któremu bateryjka padła parkingu pod marketem ja nie miałem kabli żeby jumper'ka uskutecznić, a wszyscy wystrzelili juz w stronę Widoku na rondo, wie ktoś może??
Opublikowano 15 Marca 200917 l Tobiasz, jest kupa miejsc na sesję z autem! Np. obok opuszczonych budynków koło dawngo Rawentu, itp. Jak coś to dawaj znaka. Miejscówek na fotki auta kilka wynajdę. Z tym nie ma problemu. Natomiast z pogodą (światłem) nie zawsze jest cacy - tego nie ma na zamówienie...
Opublikowano 15 Marca 200917 l Tobiasz, jest kupa miejsc na sesję z autem! Np. obok opuszczonych budynków koło dawngo Rawentu, itp. Jak coś to dawaj znaka. Miejscówek na fotki auta kilka wynajdę. Z tym nie ma problemu. Natomiast z pogodą (światłem) nie zawsze jest cacy - tego nie ma na zamówienie... Ja też bym się na to pisał kolego :)
Opublikowano 16 Marca 200917 l Ja piszę się wstępnie na przyszły rok jak skończę reszte modów Aha, Adam jeżeli masz jakieś fotki mojej furmanki to poproszę podesłać w wolnej chwili na email: [email protected] pzdr
Opublikowano 16 Marca 200917 l dobre foty i jeszcze lepsza frekwencja, ale mam jedno pytanie jak wyszło z kolegą któremu bateryjka padła parkingu pod marketem ja nie miałem kabli żeby jumper'ka uskutecznić, a wszyscy wystrzelili juz w stronę Widoku na rondo, wie ktoś może?? Odburzyła na "pych":D halogeny za dużo prądu zerzarły:P
Opublikowano 16 Marca 200917 l (...) Aha, Adam jeżeli masz jakieś fotki mojej furmanki to poproszę podesłać w wolnej chwili na email: [email protected] Paweł, podeślij mi na priva numery rejestracyjne Twojej Adżi, zobaczę co mam i wyślę.
Opublikowano 16 Marca 200917 l Dla przypomnienia podaję datę kolejnego spociku. Termin wstępnie ustalony to sobota 18 kwietnia a godzina pewnie też 16.00 No i wiadomo że musi nas być co najmniej tyle samo a najlepiej dwa razy więcej Tak więc jak ktoś zobaczy pod sklepem czy na światłach jakąś to biegiem do gościa i werbować
Opublikowano 16 Marca 200917 l No i wiadomo że musi nas być co najmniej tyle samo a najlepiej dwa razy więcej Tak więc jak ktoś zobaczy pod sklepem czy na światłach jakąś to biegiem do gościa i werbować W niedzielę na ambonie ksiądz poda termin spotu w ogłoszeniach parafialnych p.s. Poluję na gościa z S4 :gwizdanie:
Opublikowano 16 Marca 200917 l a spocik pod lidlem juz czy tak jak ostatnio na parkingu? i musimy wiecej jezdzic po miescie :oklaski: bo nasz przejazd wzbudził nie małe zainteresowanie
Opublikowano 16 Marca 200917 l a spocik pod lidlem juz czy tak jak ostatnio na parkingu? i musimy wiecej jezdzic po miescie :oklaski: bo nasz przejazd wzbudził nie małe zainteresowanie chyba juz pod lidlem co nie?? no napewno to niecodzienny widok tyle w jednym miejscu
Opublikowano 16 Marca 200917 l A wszyscy mają radyjka i felgi po nalocie małoletnich fanów ps. jak ktoś chce to może wrzucić sobie bannerek w podpis a ja jutro popracuję nad lepszym http://img17.imageshack.us/img17/3928/bannerspot15.jpg