Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chyba wszystko i jeszcze 2 furki dorzucę sorka ,że i ja jestem na tych zdjęciach, ale innych nie mam

b65d79b674546180med.jpg

spoko, luz :naughty:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pewnie koszty podobne :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2009, 18:52_________________________________________________

8883cd04aca24542med.jpg cf24fe9906a0afc5med.jpg 2e2a150dcb00dd84med.jpg

To chyba wszystko i jeszcze 2 furki dorzucę sorka ,że i ja jestem na tych zdjęciach, ale innych nie mam

b65d79b674546180med.jpg855f5e92533fe8a0med.jpg

stary gdzie Ty takie fury znajdujesz?? :kox: :kox:
Opublikowano

różnie, ale nie w polandzie :decayed:

Opublikowano

Ferrari nawet nie wiem jakie może F40 ale daje rade. Piotrków ulica Sulejowska.

P.S. dzisiaj narąbany jak stodoła %%% gościu w Masserati Quatropore krecił bączki przed całodobowym w piotrkowie na ulicy przemysłowej dosłownie 40 min temu. dsc00616m.jpg

Opublikowano

furki konkret :naughty:

a przy okazji ładnie rozkręcił się nasz temacik :)

Opublikowano

wczoraj poleciało 13 postów :) oby tak dalej :good:

Opublikowano

no to ja dorzucę jeszcze 2 jak dla mnie mega foty

6ebce95f0d4140f4med.jpg 1378a5fd99938384med.jpg

w tym rolsie w środku leżały kartony i wyglądał jak mała spiżarnia :decayed:

Opublikowano

no to ja dorzucę jeszcze 2 jak dla mnie mega foty

6ebce95f0d4140f4med.jpg 1378a5fd99938384med.jpg

w tym rolsie w środku leżały kartony i wyglądał jak mała spiżarnia :decayed:

Pulpit to sa fotki Twojego autorstwa?? :naughty: :naughty:
Opublikowano

tak jest

Opublikowano

skovroon tak będe to robił z tym, że mam nowe auto i dopiero za jakis czas to bedzie, byc moze nawet po gwarancji z wiadomych przyczyn... takze moze za rok, albo 2 lata nawet. Ale mysle ze bedzie warto poczekac ;] po kolei realizuje swoj plan malymi kroczkami, w sumie moglbym nic w nim nie robic juz... bo jak to powiedziała moja Żonka ,,on jest sam w sobie śliczny i nie trzeba w nim nic robic" :)

w sumie racja bo szkoda gwarancji..

ale ja bym jednak parę rzeczy zmienił :naughty:

Stary to ty juz chajtnięty jestes?? :shocked: :shocked:

hehe no jeszcze nie, ale już tak do siebie mowimy :)

a co byś zmienił dokładnie? chętnie zobacze jaki masz gust :wink4: i w jakim kierunku zmierzasz z modami...

Pulpit zadowow fota ta pierwsza z tym ferrari czerwonym ;] hehe best deal :D

Opublikowano

skovroon tak będe to robił z tym, że mam nowe auto i dopiero za jakis czas to bedzie, byc moze nawet po gwarancji z wiadomych przyczyn... takze moze za rok, albo 2 lata nawet. Ale mysle ze bedzie warto poczekac ;] po kolei realizuje swoj plan malymi kroczkami, w sumie moglbym nic w nim nie robic juz... bo jak to powiedziała moja Żonka ,,on jest sam w sobie śliczny i nie trzeba w nim nic robic" :)

w sumie racja bo szkoda gwarancji..

ale ja bym jednak parę rzeczy zmienił :naughty:

Stary to ty juz chajtnięty jestes?? :shocked: :shocked:

hehe no jeszcze nie, ale już tak do siebie mowimy :)

a co byś zmienił dokładnie? chętnie zobacze jaki masz gust :wink4: i w jakim kierunku zmierzasz z modami...

Pulpit zadowow fota ta pierwsza z tym ferrari czerwonym ;] hehe best deal :D

1. WYWAL te chlapacze bo szpecą :wallbash::wink4:

2. Zawias 30-40mm w dół oczywiscie mowa o czyms porządnym.. Gwint Bilstein, H&R czy cos podobnego.

3. Fela 19-20" :tongue4: mniejszej nie ma sensu bo zginie w tym aucie a przeciez k**wa KOZAK ma byc!! :polew: :polew:

4. chyba cos juz wspominales o wydechu na dwie strony.. :decayed: :decayed:

5. kilka dodatków z s line :naughty:

6. http://www.allegro.pl/item716225941_audi_s4_a4_2008_tylne_lampy_tyl_diody_led_oryginal.html

jak narazie cena kosmos ale z czasem pewnie stanieja i beda bardziej dostepne

7. widziałem ze ciemne szybki juz masz... ale chyba tylko z tyłu. Wiec dorzuc przód i bedzie kox bo teraz sie troche gryzie jedno z drugim :disgust:

no i chyba wystarczy.. :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

tak w ogole to mogles to w moim wątku o aucie napisac heh;] :tongue4: to lepiej moze tam to przeniesiemy, chyba ze chlopakom nie przeszkadza ta konwersacja, choc lepiej by bylo jednak to w moim wątku i zachęcam do dyskusji w nim :wink4:

1. chlapacze wywale ale z czasem, to nie jest najwazniejszy priorytet :P poza tym jednak w zime sie przydaja:P

2. gleba będzie -35 mm Eibacha, na gwint musialbym ze 4k wydac zeby to mialo rece i nogi, a na bilsteina z 7k taki porządny

3. fele myslalem o wiekszych, ale wrzuce dopiero ze 20" jak troche moc sie podniesie czyli za ok 2 lata

4. wydech tez z czasem

5. tzn. ? co emblematy :decayed: czy np. nakładki na progi, grill S4 itp o to Ci pewnie chodzi...

6. w tanszej cenie widzialem ze 2k z malym hakiem, ale cos tam jakies problemy z przeprogramowaniem tego byly wiec tez pare $ za samo to zalozenie

7. no tak szybki mam ciemne wszystkie, nie tylko z tylu, z przodu tez mam, ale troche za lekko i mysle zeby bardziej jeszcze sciemnic, tylko qrcze wacham sie bo te policjanty to roznie do tego podchodza, jeden powie ok looz, a drugi :/ jak mowicie sciemniac czy nie sciemniac przod bardziej? :wink4:

wiem wiem... pewnie powiecie ze za tyle kasy auto, a teraz nie ma na modzenie... otóz wszystko pokolei małymi kroczkami do celu, przynajmniej mam taki zamiar :)

Opublikowano

dyskusja moze byc tu i tu, przeszkadzac nie przeszkadza bo rośnie liczba postów :wink4:

skovroon, z tymi modami to normalnie żeś walnął zestaw na plan 5-cio letni :decayed:[br]

a grzebiąc sobie w archiwalnych wypowiedziach znalazłem coś takiego

to ja też chętnie powalczę :decayed:no i przez ten czas postaramy się przebić łódź :kox::naughty:

i tak trzymać :good:

mają przewagę ledwie 198 postów a jakieś dwa miechy temu było ponad 300 :cool1:

a dziś już niecałe 20 postów i zostaną łyknięci :cool1:

Opublikowano

to na tym wam tak zalezy Łobuzy :>[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 22:00_________________________________________________a chce sie ktos scignac zaraz z A5 w skc? bo będe leciał akurat :cool1:

Opublikowano

to na tym wam tak zalezy Łobuzy :>[br]

a chce sie ktos scignac zaraz z A5 w skc? bo będe leciał akurat :cool1:

jakbym miał czym to bym się ścignął, niestety moim paździochem to się moge co najwyżej z Polonezem ścignąć :decayed:

Opublikowano

to na tym wam tak zalezy Łobuzy :>[br]

a chce sie ktos scignac zaraz z A5 w skc? bo będe leciał akurat :cool1:

jakbym miał czym to bym się ścignął, niestety moim paździochem to się moge co najwyżej z Polonezem ścignąć :decayed:

jaki motor w tej a5??
Opublikowano

3.0...

Opublikowano

Ja bym sie chetnie z Twoja b8 ustawil. :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

Ja bym sie chetnie z Twoja b8 ustawil. :mysli: :mysli: :mysli:

info na PW

zajrzyjcie tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/all_b8_audi_a4_by_tobi_nowe_fotki_na_1_stronie-t47221.75.html

i komentujcie :wink4:

thx za PW :wink4:

świadom porażki jestem.. aczkolwiek jestem ciekaw czy bardzo mi odejdziesz :)

Ty masz 143Km ja 131 :)

Ty masz 320Nm ja 310 :)

Ty masz do sety katalogowo 9.4.. ja 9.9.. :)