Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka kicha ?

To, że mnie i Tomka nie będzie nie znaczy że nie będzie spotu. Ostatnio było nas 3 i sobie pogadaliśmy.

Na razie jest Was dwóch ale może ktoś jeszcze się pojawi ?

Pulpit, Malin, mily, misiek - troche chłopaków jest :gwizdanie:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jaka kicha ?

To, że mnie i Tomka nie będzie nie znaczy że nie będzie spotu. Ostatnio było nas 3 i sobie pogadaliśmy.

Na razie jest Was dwóch ale może ktoś jeszcze się pojawi ?

Pulpit, Malin, mily, misiek - troche chłopaków jest :gwizdanie:

spot jest robiony 1 w miesiącu po to zeby byla jak najwieksza liczba ludzi, a nie raptem 2 czy 3 :no:

gdyby spoty byly przypuscmy co piatek to rozumiem, ze mogloby cos wypasc, albo zmienmy dzien w ktorym te spoty maja sie odbywac....

Opublikowano

no Panowie, trzeba zorganizować takiego spota jak na początku :decayed: no bo stać we dwóch albo trzech to trochę nie bardzo :confused4:

Opublikowano

spot jest robiony 1 w miesiącu po to zeby byla jak najwieksza liczba ludzi, a nie raptem 2 czy 3 :no:

gdyby spoty byly przypuscmy co piatek to rozumiem, ze mogloby cos wypasc, albo zmienmy dzien w ktorym te spoty maja sie odbywac....

można zamiast w soboty - w niedziele ?

ale z tego co pamietam była już kiedys o tym dyskusja i chyba nie każdemu pasiło :mysli:

jakbyście widzieli termin zamiast soboty 12-go, niedzielę 13-go ?

ja w niedziele mam wyjazd do Wawy, ale zdążyłbym z powrotem żeby być na 17.00, a w sobote odpadam na 100% bo będzie :drunk:

Opublikowano

ja tam nawet bardziej niedziele bym widział niż sobotę :wink4: chyba że coś mi nieoczekiwanego wypadnie :kwasny:

Opublikowano

No ja w niedziele mam poprawiny :wink4:

ale nie jestem jeszcze do konca pewien czy na nie pojde..

bo zaraz w pon 14tego mam exam na motor :kox: :kox:

Opublikowano

Ja narazie nic nie obiecuje (mam przygotowania do swojego wesela :( ). Chciałbym przyjechać, ilu by nas nie było, ale nie wiem jak to wyjdzie w ten weekend.

Temat obserwuje jeżeli coś się zmieni to będę wiedział, tylko nie zmieniajcie nic godzinkę przed spotem, bo już mogę być w drodze.

Opublikowano

dla mnie niedziele odpadaja bo widze sie z moją ukochaną i jestem niedostępny :kox: :kox: :tongue4:

Opublikowano

ja znów nie wiem czy nie bedę dawał fury do malarza akurat w sobotę więc możliwe, że nie dam rade nawet w niedziele :disgust: no chyba, że z buta podejde :decayed:

Opublikowano

zapraszam do mojego wątku o A4 B8 :cool1:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2009, 17:44_________________________________________________niedlugo nowe zmiany ;]

Opublikowano

Hej koledzy czy ktoś w skierniewicach zna firmę StrefaMoto.PL??

Zamówiłem tam wahacze, i może ktos zna się z tym uprzejmym Panem, to może by zagadał coś o zniżce :)

ale oczywiście nie dla mnie dla A4Klubu :)

Opublikowano

to Ty zagadaj wkoncu jestes z A4klubu :wink4:

Opublikowano

A już gałem z 690 zszedł na 670 więc w sumie koszty przeyłki opuścił, w piątek będę w Skierniewicach to pogadam z gościem. A może też ktoś ma wahacze do wymiany i się dołączy do zakupów??

Opublikowano

Ja pododnie ja Tobi w niedziele wybywam do "żony" także co najwyżej mogę być na spocie u łodziaków :tongue4:

Opublikowano

To w takim razie zostajemy przy sobocie.

Ewentualnie myślę, czy ni elepiej byłoby zmienić termin z 12 na 19 ? Z tym, że jest 12 Świeto Kwiatów i nie wiem jakie macie plany.

Jeżeli okolice przyjeżdzają bawić się do Skierniewic na święto to można byłoby zrobić przy okazji jakiś spocik :mysli:

Co Wy na to ?

Opublikowano

ja tam będe ze swoja lubą, ale jak cos dajcie znac :wink4:

Opublikowano

no ja z reguły to na takie imprezy nie jeżdżę jako kierowca :decayed:, chyba że może z okazji święta kwiatów każdy kto może ogarnie sobie driverka i by się zrobiło tego spota( któego pomysł kiedyś tam wynikł podczas forumowej burzy mózgów) :gwizdanie: z małym alko, chociaż z tego co wiem to ta impreza do najspokojniejszych nie należy i to by była chyba największa przeszkoda, ale chyba do przeskoczenia :decayed:

Opublikowano

Ja również będę z żonką :decayed: ale na klubowego browarka chetnie sie ogarne :wink4:

Opublikowano

Z browarkiem może być problem, bo ponoć na tym Święcie Kwiatów ma być zakaz sprzedaży wszelkiego alkoholu :disgust:

A jako, że dziś już piatek 11-go, spytam jak widzicie jutrzejszego spota?

Ja odpadam, bo lakiernik potwierdził termin i jutro z rana fura idzie do niego i zdejmuje wszytkie dokładki, więc takim obszarpańcem nie będę się pokazywał.

Opublikowano

Z browarkiem może być problem, bo ponoć na tym Święcie Kwiatów ma być zakaz sprzedaży wszelkiego alkoholu :disgust:

Kur/wa :angry: co za idiota to wymyslil ??

tak czy tak w cholere ludzi najebanych bedzie :decayed: