Leszek274 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Witam.Jakiś czas temu kupiłem audi b6 bardzo fajny samochodzik lecz mam problem ;pProblem polega na tym że moje zegary wariują a dokładnie poziom paliwa prędkościomierz abs esp tylko obroty wskazują poprawnie.Był to anglik po przełożeniu jakiś czas było ok ale teraz mam problem.Kupiłem 2 zegary tylko ze z 2001 r. 2.0l. ALT (anglik) po podłączeniu wyskakuje mi komunikat o spryskiwaczach i zapalają się awaryjne ;(.No i chyba standard ze pokazuje mi drzwi na odwrót jak je otwieram ;D jak mogę się z tym uporać proszę o pomoc Albo najlepiej jakąś osobę która się na tym zna z Łodzi A no jeszcze jedno cała wiązka elektryczna była zmieniana podobno nie wiem czy to może mieć jakiś wpływ na to wszystko ? Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Leszek274
elmo814 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 podłacz vaga zobacz jakie błedy sa sprawdz tez kodowanie eu czy uk, a co do wymiany instalacji to raczej była przerabiana bo znalesc identyczna nie jest tak łatwo
jacek70 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Czy na pewno kupiłeś licznik - zamiennik twojego? Z tym bywa różnie. Sprawdź numery liczników.
Rekomendowane odpowiedzi