Jacek78 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Witam i chciałbym się dowiedzieć gdzie dokładnie się znajduje czujnik temperatury cieczy, odpowiedzialny za wskazania wskaźnika w zegarze (A4B5 Avant ADR1.8 z lpg) bo chyba coś mi tam nie styka dobrze bo sam wskaźnik jak nie pokazuje to za jakiś czas idzie do 90 i po jakimś czasie znowu opada na 60. Nie wiem czy jak się jedzie to jakieś drgania auta są i wtedy kontaktuje czy może coś innego?
GOLI Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Króciec wodny przy głowicy, tył silnika, między ścianką grodziową silnikiem, pod ta gruba rura filtr-kolektor
Jacek78 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2015 Kolego Goli muszę ci podziękować za to że jako jedyny udzieliłeś mi odpowiedzi w tej kwestii. Powiem tak mam to auto od 3 miesięcy a że jest zima to nie chciałem grzebać w nim szukając nie wiadomo czego i gdzie tym bardziej że w porównaniu do innych aut tu tych czujników trochę jest. Jeszcze raz Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi