colter90 Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Nazwa warsztatu: FHU Cemar S.C. Adres: Częstochowa, Słonimskiego 4 Tel: (034) 368-36-96 Jest to nowoczesny, pożądny oraz mający rozsądne ceny swych usług warsztat. Wykonują tam prawie wszystko. Wymieniałem już u nich w mojej a4 czujnik od chamulca, świece, amortyzatory, kasowałem stan wymiany oleju w komputerze.... itd. Znają się chłopaki, sprowadzają części i nie kasują tak bardzo. Polecam ten warsztat jeśli zależy wam na tym by było profesjonalnie i w rozsądnej cenie.
pietja27 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 A jakies inne adresy jeszcze bo tam troszke trzeba czekać Ja jezdziłem do faceta przy dzbowskiej ale nie polecam
colter90 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 szczerze powiedziawszy to nie znam innych adresów. Jeżdżę tylko tam bo w innych warsztatach nie byłem zadowolony z jakości usług.
Daniel85 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam Panowie mam pytanie czy ktos z forumowiczow stołuje sie w owym warsztacie w Czestochowie pod nazwa ARG Performance na ul Sw.Brata Alberta ??? Gdyz znalazłem bardzo dobre opinie na temat tego mechanika i chciałbym by ktos kto moze z forum tam uczeszcza to potwierdzi pozdro z gory dzieki z odp
pietrekpan Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Również się podepnę korzystał ktoś może z usług -cemar przy ul. Słonimskiego http://www.moto-uslugi.com/warsztat/czestochowa/cemar? Mam problemy z rozrusznikiem, a do nich mam najbliżej
tomitdi07 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Jak ktoś szuka dobrego mechanika w Tczewie to na pw można pisać . Na ul. Ludowej ma chłopak warsztat " Manual " zajmuje się naprawa skrzyni biegów i wymiana sprzegiel , drugi warsztat w miejscowości wola chankowska "Primocar" 2km od Częstochowy w jednym jak i w drugim kilka razy naprawialem auto ipmoge polecić pozdrawiam .
Kary Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Czy ktoś zna jakiegoś mechanika dobrego w Częstochowie, który robił remont silnika z nadmiarowymi pierścieniami?
Rekomendowane odpowiedzi