Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Jakie felgi 18" lub 19 " do najnowszej Audi A4 B8 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

szukam jakis ladnych felg do mojej Audi i w zwiazku z tym poprosze o jakies zdjęcia czy tez linki felg ktore Wam sie widza w tym moim autku ( kolor lakieru to grafit lava perlowy ) takze ciemna tonacja.

za wszelkie propozycje i pomoc w doborze bede bardzo wdzieczny :cwaniak1:

:a4fan:

Opublikowano

dokladnie te chcialem wkleic :polew:

Opublikowano
  • Autor

aaaa zapomnialbym dodac ze moj budzet jest ograniczony z uwagi ze jestem studentem :P

tak wiec za felgi z oponami to 3,5 - 4 tys to max :/

tak wiec pierwsza propozycja jest za***ista to fakt :> ale troche ogranicza mnie budzet w tym momencie takze cos do tych pieniedzy[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 12:18_________________________________________________

nie wiem jaki masz kolor auta ale moze wybierzesz sobie cos z tego wątku:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_szukam_felg_18_lub_19_szukam_zdjec_linkow_aukcji_itp-t42915.0.html

kolor auta to grafit lava perlowy----> w temacie pisze prosze uwaznie przeczytac :)

Opublikowano

aaaa zapomnialbym dodac ze moj budzet jest ograniczony z uwagi ze jestem studentem :P

tak wiec za felgi z oponami to 3,5 - 4 tys to max :/

tak wiec pierwsza propozycja jest za***ista to fakt :> ale troche ogranicza mnie budzet w tym momencie takze cos do tych pieniedzy[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 12:18_________________________________________________

nie wiem jaki masz kolor auta ale moze wybierzesz sobie cos z tego wątku:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_szukam_felg_18_lub_19_szukam_zdjec_linkow_aukcji_itp-t42915.0.html

kolor auta to grafit lava perlowy----> w temacie pisze prosze uwaznie przeczytac :)

Hmmm no to z takim budżetem nie poszalejesz :gwizdanie: za ta kwotę możesz szukać używek 19 z opnami ja za swoje MAM Nuvolari w 18 z oponami dałem ok. 4500 wiec powodzenia w poszukiwaniach :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no wiem ze nie poszaleje:/

a co sadzicie o czyms takim??

http://www.allegro.pl/item443006127_felgi_aluminiowe_18_opony_5x108_5x112_et42.html

oczywiscie opony bralbym lepsze od tych co sa w aukcji ale jesli chodzi o felge to jak Wam sie widzi do ciemnego koloru auta ??

Opublikowano

do b8 wg mnie za delikatna

i jesli masz cale ori b8 to bym szukal ori felg np. z s5, s8, rs6 czy tam czego takiego .... w miare nowego wzoru

Opublikowano

moja tez ... ale w tej kolorystyce

http://www.upimg.eu/show.php?p=18777[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 12:54_________________________________________________aaa no i raczej 19" bo 18" w b8 szalu nie zrobi

wg mnie powinno byc tak jesli chodzi o kompromis miedzy wygladem a komfortem

b5- 17-18"

b6- 18-19"

b7- 18-19"

b8- 19"

a wersje kox + 1" do tego co napisalem

Opublikowano

ja sie zdecydowałem na R8 srebne z polerowanym frontem w 19 :gwizdanie:

zdjęcie ?

Opublikowano
  • Autor

to na której uczelni rozdają B8? :naughty: moja propozycja co do wzoru: http://moto.allegro.pl/item451988480_18_audi_s5_5x112_mega_wypas_germany.html :kox:

na UŁ :tongue4:

a propozycja lux bardzo mi sie podobaja :)[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 14:02_________________________________________________no spoko ale czy jak zaloze przypusmy 19" to czy to nie zamuli zbytnio autka? i jak ze spalaniem i jazda po naszych drogach bo wiadomo jakie sa:/

Opublikowano

ty masz nowe a4 b8 i sie martwisz o spalanie ?[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 14:09_________________________________________________spalanie zalezne jest bardziej od szerokosci opony niz od wielkosci kola

.... moze wzrosnie o 1L

a no i leciutko sie pewnie zmuli ... ale to tez zalezy bardziej od szerokosci opony niz wielkosci kola

ale chyba i tak tego nie odczujesz ...

Opublikowano
  • Autor

chyba najladniejsze z tych co zapodales to te ostatnie od R8 :)

Opublikowano

Bierz te od R8. Do B8 będą :good:

Opublikowano

a mi się widzą tomasony... - jednak... :kox:

getimagetg3.jpg

w800.png

8,5"/19" felga -na to oponki 235/35/19 i miodzio - i cena też nie przekroczy Twojego budżetu... :naughty: - te na zdjęciu to 9"/20" - wybacz ale nie mogłem znalezć 19" założonych na B8...