wojti856 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam nie moge otworzyć przyciskem pod bledą klapy tylko kluczykiem sie da otworzyć powinno tak być ? wczesniej miałem przedlifta i tam była wajcha i spoko nie wiem jak zdjąc tą tapicerke w polifcie
łukasz14bn Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 miałem to samo, pewnie ci zaśniedziała wtyczka od tego przycisku w klapie, musisz zdjąć tapicerke ona jest na zatrzaska i chyba jednej śrubce
wojti856 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2015 miałem to samo, pewnie ci zaśniedziała wtyczka od tego przycisku w klapie, musisz zdjąć tapicerke ona jest na zatrzaska i chyba jednej śrubce ok dzieki za podpowiedz
MŁODZIAN Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 jeżeli nie pomoże możesz mieć coś z pompką centralnego zamka.jeżeli długo pracuje czyli jest jakaś nieszczelność wywala błąd 1366,1367 przerabiałem taki problem i też się nie otwierała
wojti856 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 jeżeli nie pomoże możesz mieć coś z pompką centralnego zamka.jeżeli długo pracuje czyli jest jakaś nieszczelność wywala błąd 1366,1367 przerabiałem taki problem i też się nie otwierała dodatkowo przełanik tylnej klapy f124 1365przełącznik zamka otwór/wewnątrz 1366 otwarty przy wypadku i co robić tyle błedów głowa mała
Rekomendowane odpowiedzi