daniel19tdi Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam serdecznie chcialem wam przedstawic moja pierwsza Audiczke a4 b5 1.9 tdi 90km szalu nie ma ale jak na pierwsze auto mysle ze calkiem spoko oddaje ja wam do oceny i podpowiedzcie co tu pomodzic Wyposażenie bez szalu totalny golas :1.el lusterka2.el szyber3.regulacja swiatel4.abs5. wspomaganie kierki Po za tym już nic Pozdrawiam i prosze podziwiac hehe
Tyrath Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 No to standardowo podpowiem - wrzuć lampy poliftowe i jakąś ładną felgę to samochód zmieni się nie do poznania. A co dalej to już podpatrzysz sobie u innych kolegów, bo fajnych projektów tutaj nie brakuje Samochód jest ładny i wygląda na zadbaną sztukę. Bezawaryjności i udanych modów życzę
daniel19tdi Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2015 No to standardowo podpowiem - wrzuć lampy poliftowe i jakąś ładną felgę to samochód zmieni się nie do poznania. A co dalej to już podpatrzysz sobie u innych kolegów, bo fajnych projektów tutaj nie brakuje Samochód jest ładny i wygląda na zadbaną sztukę. Bezawaryjności i udanych modów życzę własnie myslalem nad lampami oczywsiscie takze felgi ale 17 i troche ja opuszczac nie bedzie wygladala jak koza ? :/
xBladex Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Lampy lift lepsze koło i delikatna gleba.. no i zmień kiere od lifta.. a tak to bardzo ładny sedan.
Tyrath Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 No to standardowo podpowiem - wrzuć lampy poliftowe i jakąś ładną felgę to samochód zmieni się nie do poznania. A co dalej to już podpatrzysz sobie u innych kolegów, bo fajnych projektów tutaj nie brakuje Samochód jest ładny i wygląda na zadbaną sztukę. Bezawaryjności i udanych modów życzę własnie myslalem nad lampami oczywsiscie takze felgi ale 17 i troche ja opuszczac nie bedzie wygladala jak koza ? :/ Według mnie b5 na 17 wygląda całkiem dobrze.
daniel19tdi Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2015 a mozecie polecic jakis komplet do gleby sprawdozny albo w miare fajny
P1RAT Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jeśli chcesz dużą glebę to kup sobie gwint. Ale jeśli chcesz by nad autem była lekka szpara ale ładnie to będzie wyglądało to kup sprężyny obniżające -40mm w rzeczywistości siądzie ciut więcej jak w mojej poprzedniej ale dużo lepiej to wygląda. Lampy przód i tył polift i już autko nabierze charakteru
daniel19tdi Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jeśli chcesz dużą glebę to kup sobie gwint. Ale jeśli chcesz by nad autem była lekka szpara ale ładnie to będzie wyglądało to kup sprężyny obniżające -40mm w rzeczywistości siądzie ciut więcej jak w mojej poprzedniej ale dużo lepiej to wygląda. Lampy przód i tył polift i już autko nabierze charakteru no i takiej rady mi bylo trzeba a co do wnetrza to plan jest taki radio fotele i kierka
Tyrath Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Kratki nawiewu na poliftowe mozesz sobie wrzucic. Licznik z fisem. Podsufitke na polift bo ladna jest. Sporo mozna ogolnie rzeczy porobic, wszystko zalezy od grubosci portfela
looki91 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Tak jak koledzy pisali wyżej Po uprzednim ogarnięciu stanu pierwotnego możesz zapodać lampy od nowszej wersji na przód i tył, kierownicę inną ( twoja obecna strasznie postarza wnętrze), gwint lub -40 ( sam jeżdżę obecnie na kicie więc zapraszam jeśli chcesz zobaczyć jak auto wygląda na 15stkach i 18stakch z takim zawieszeniem), kratki też nie dużo kosztują i są proste w montażu, a dodają uroku. Reszta już zostaje według twojego uznania, co podpatrzysz i jakie fundusze będziesz chciał przeznaczać. Taki czy inaczej powodzenia z autkiem
xBladex Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Na dzień dobry to zmień sobie hamulce na większe..bo teraz masz 280mm a możesz wsadzić np 288mm,
daniel19tdi Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 Na dzień dobry to zmień sobie hamulce na większe..bo teraz masz 280mm a możesz wsadzić np 288mm, plany sa zobaczymy jak bedzie z hajsem poki co chce zrobic wszystko co wadzi technicznie ) a problem mam z przelacznikiem dlugich swiatel z jednym amorkiem i olej mi gdzies leci trzeba zajrzeć
looki91 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ważne żeby z głową i przed każdą zmianą rozważyć all, chyba że to coś pospolitego i można w ciemno działać
daniel19tdi Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 dokladnie o to chodzi z glowa i powoli bez pospiechu bede wstawial zdjecia z kazdej wymiany i pracy przy mojej audi zobaczymy jak daleko to zajdzie
xBladex Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Odrazu ci powiem ze modze przy aucie wyciga bardzo..za każdym modem będziesz chciał następny..tylko ograniczenie jest jedno..grubość portfela:)
Rekomendowane odpowiedzi