koczo797k Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Siemka, Mój problem polega na tym że po zamknięciu drzwi samochodu i zablokowaniu zamków trójkąt awaryjnych nie gaśnie i zaczyna mrugać lecz po chwili (ok. 30s) gaśnie. Wiem że gdy mruga to pobierany jest prąd. Jest to denerwujący problem gdyż za każdym razem gdy zostawiam samochód na dłużej muszę stać przy nim i sprawdzać czy trójkąt zgasł. Błędy pokazane przez VAG: 01336 - Data Bus for Comfort System 80-00 Single-Wire Operation 01331 - Shareware Version. To Decode all DTCs 80-00 Please Register/Activate 01332 - Shareware Version. To Decode all DTCs 80-00 Please Register/Activate Czasami w okolicach licznika słychać cykanie tak jakby jakiś przekaźnik lecz nie potrafię zdiagnozować który to. Proszę o pomoc. Z góry dzięki.
koczo797k Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2015 01332 - to samo tylko po stronie pasażera wymieniłem moduł i dalej to samo. Niemożliwe żeby dwa przewody naraz były przerwane. Gdyby nawet były poprzerywane kable to nie przestawał by mrugać.
koczo797k Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2015 No niestety nie mam z kim zamienić na próbę A jest może jakiś sposób żeby sprawdzić go bez zamieniania?
Rekomendowane odpowiedzi