black4 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witaj, Problemu być nie powinno. Dobry spawacz plastiku i modzicie zderzak z dokładką Pytanie czy chcesz całość dać w kolor czy dokładkę zrobić np. czarna satyna? (np. BOLL) Pozdrawiam!
rosiaksdz Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) No wlasnie sie ciezko zaczalem tez nad tym zastanawiac czy w mat czy w kolor bo w sumie listwy boczne mam w kolor a w macie oprocz przednich kratek i dokladki nie mam nic w macie I jeszcze w miedzy czasie kolejne rzeczy przyszly [emoji16] Teraz dodatkowo zastanawiam sie czy rezac miejsce czy wrzucic zamiast wizytownika i dorzucic 2 zaslepki Edytowane 4 Stycznia 2017 przez rosiaksdz
Kacza Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Mhm czasem trzeba sobie poszaleć takze na 2 kolkach ;p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja czasem sobie szaleje s1000rr;) Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Kacza
rosiaksdz Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Wlasnie i masz fabryczny QS ? Bo cos mi sie obilo ze w nich z tymi fabrycznymi powoduja jakies problemy w skrzyni przy ostrej jezdzie bo zastanawialem sie wlasnie nad przesiadka na inny ale koniec koncow calkowicie przerobilem ten i go zostawilem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kacza Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Wlasnie i masz fabryczny QS ? Bo cos mi sie obilo ze w nich z tymi fabrycznymi powoduja jakies problemy w skrzyni przy ostrej jezdzie bo zastanawialem sie wlasnie nad przesiadka na inny ale koniec koncow calkowicie przerobilem ten i go zostawilem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W pierwszych modelach było pełno problemów ze wszystkim. Ja mam 2014 i nic się nie dzieje:) a jeżdżę po torze Poznań i po drodze
rosiaksdz Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 No wlasnie poprzerabialem swoj a nawet nie mam czasu pojechac gdzies na tor bo od rana dzien w dzien w pracy dopiero poludniami mam chwile czasu dlatego latam sobie poprostu jakies tam trasy i wkolo komina I przyszla kolejna czesc do zderzaczka
rosiaksdz Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Opublikowano 27 Lutego 2017 No to juz koncowe rzeczy a jakby ktos chcial to galki poprzednie mam na sprzedaz oraz fotele w brazowej skorze z b7
rosiaksdz Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Jakby ktoś chciał mam na sprzedaż komplet foteli w brązowej skórze Edytowane 20 Marca 2017 przez rosiaksdz
roba4b6 Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Ile sobie za ten komplet cenisz? Przednie fotele są podgrzewane?
D4vid Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Jak tam wyszedł twój zderzak finalnie?
rosiaksdz Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Opublikowano 11 Listopada 2018 witam wszystkich nadszedł ten dzień w którym będę się rozstawał z audi jeżeli ktoś chce tak jak jest teraz to zapraszam
rosiaksdz Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Opublikowano 23 Listopada 2018 zderzak kozacko wyszedł jak coś mam jeszcze jeden zderzak od rs4 do przekładki gdyby ktos chciał
kaman Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Wrzuć zdjęcie jak wyszedł zderzak bo jestem ciekaw jak wygląda. Dużo było rzeźby?
rosiaksdz Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2019 spoko wrzuce jak go wkoncu umyje ? a co do autka to czas sie powoli rozstac także jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam na priv
Rekomendowane odpowiedzi