rosiaksdz Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) powiem, że jak dla mnie kosioor, jest troche docinania i wiercenia żeby to było naprawde solidnie zrobione ale wartoo jak znajde troche czasu to porobie mam pytanie co do żarówek halogenowych, które polecacie żeby mieć białą barwe i żeby dobrze oświetlały ( bo te żółte teraz średnio pasują do całej reszty z pozostałości mam juz na sprzedaż: - kierownica sport 3ramienna (poducha + taśma 8E0 953 541 E + kierownica) - zestaw głośnomówiący do nokia - dekor biały carbon na deske rozdzielczą oraz przy włączniku świateł ( ta dłuższa ma delikatne zarysowanie ) - dekor s-line szczotkowane aluminium tylko ten długi przy desce rozdzielczej do wszystkich rzeczy mam już zdj. cena do dogadania ;p no i wirus wgrany 7% ale w wolnossącym to już widac roznice w przyśpieszaniu od samego dolu do samej góry aż wysiadać sie nie chce coś tam widać tą dokładke, ale sesje trzeba w końcu jakąs porządną machnąć Edytowane 2 Maja 2015 przez rosiaksdz
rosiaksdz Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Opublikowano 2 Maja 2015 z tym grillem od eSki to w sumie moze cos sie pomysli, musze sobie zrobic wizualke jak to bedzie wyglądać zakładał ktoś ksenon do halogenów ?
Adrian-A4 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Ja bym się nie zastanawiał ;D tu masz foto jak wygląda w zwykłym zderzaku
rosiaksdz Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 no i mnie namowiles bo zeby rezac zderzak to do mnie nie przemawialo
rosiaksdz Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 wnętrze na chwile przed zmianą bo w między czasie dobry pomysł wpadł
piti82 Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Ładna furka, ile dałeś za wirusa bo też się zastanawiam czy się w to bawić http://a4-klub.pl/index.php?/topic/323388-b6-bdv/
lukasz1201 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 pytanko mam czy radio wraz ze zmieniarka sa aktualne na sprzedaż??? pytanko mam czy radio wraz ze zmieniarka sa aktualne na sprzedaż???
rosiaksdz Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 lukasz1201witam radyjko juz poszlo piti82a co do wirusa to powiem szczerze jakos mocno w wolnossaku sie nie wykrzesa zaledwie delikatnie poprawisz przyspieszenie ale malo zauważalne ;/
Adrian-A4 Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 a kto to się odezwał !! jak tam autko coś się działo?
rosiaksdz Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 hehe siema wiesz co teraz się bedzie działo bo zmieniam fotele dokładam bluetootha i odblokowuje pewne funkcje w ledziku i zastanawiam się nad lustrami od eSki składanymi :banan:
rosiaksdz Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 niestety ori ale a4 grzane nie składane ;/ założone tylko nakładki chrom
Adrian-A4 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 aaa myslałem,że s4 to może bym sie skusił
rosiaksdz Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) i wpadły nowe siedziska potem wrzuce fotki bo musze delikatnie rzecz biorąc posprzątać jednak padlo na sline w brązie jakby ktoś chciał pare rzeczy mam na sprzedaż a dokładniej : -fotele speed materiał w bardzo dobrej kondycji -dekory rybia łuska deski rozdzielczej -dekor szczotkowane alu s-line nad schowkiem - i jeszcze pare innych rzeczy w dobrej cenie Edytowane 10 Marca 2016 przez rosiaksdz
Binek1.8T Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Super wyglada, na początku myslalem ze to eska ;D Mógłbyś dokładnie porobić fotki jak masz zainstalowana Lotke? Bo jestem przed montażem swojej a chciałbym płaskie przejście z linii dachu...
Rekomendowane odpowiedzi