Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Autor Nie zmieszczą się do 16". na pewno? jak tak to mnie nie pocieszyłeś, będzie jeszcze trzeba ogarnąć 17" na zimę :-(
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Na 17 też jest problem, wchodzą ale jest dosłownie na włos, jak nie boisz się tak jeździć to próbuj, wystarczy że złapiesz jakiegoś kamyczka i będzie problem. Ja osobiście uważam że minimum do S4 to 18, swoje 17 zimowe sprzedałem i kupiłem 19 na lato a stare 18 mam na zimę, śpię spokojnie
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Autor A czy allroad przypadkiem nie ma mniejszego et niż avant/sedan?
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Nie wiem ale ET nie ma nic do rozmiaru hebli, nie mieszczą się w średnicy wew felgi
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Autor OK, jasne, gdzieś czytałem, że i przez ET jest kłopot, no to trzeba będzie zanabyć 18" a pozbyć się 16" z gumami :-(
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l No jak będzie duże ET to też jest szansa że będzie ocierało o heble, u mnie na feldze 18 ET 47 tylne zaciski są dość blisko ramion felgi, gdyby felga miała 50ET to był by problem
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l Niezłe inwestycje Matteo. Gratulacje. Pozbądź się tych 16 na zimę bo to profanacja. Jak z olejem ile Ci bierze ? Pozdrawiam i zycze udanych dlaszych modyfikacji.
Opublikowano 6 Czerwca 201511 l Autor A dziękuję, co do oleju to na razie jeszcze nie wiem, ale wygląda na to, że mało. Bazuję na liczniku w komputerze. No i 3 tygodnie temu miał wymieniany olej więc też ciężko na razie sprawdzić. Kolejny zakup zrobiony - intercooler od 3.0 tdi kupiony zgodnie z tym wątkiem (http://www.audizine.com/forum/showthread.php/426556-B8-A4-intercooler-comparison-thread/page4) Intercooler zamontowany :-) Odrobina rzezania była bo trzeba było zamontować nowe siliconowe przewody i lekko podciąć plastiki no i okazało się, że radar się ledwo zmieścił, ale w końcu się udało :-) Licznik do turbo też już na miejscu, wygląda i działa super, najfajniejsze jest to, że wygląda jakby od zawsze tam był założony i jakby to audi go tam umieściło :-) Edytowane 6 Czerwca 201511 l przez MatteoAlessandro
Opublikowano 6 Czerwca 201511 l Całe story trochę niekonsekwentnie przedstawiłeś. Górny IC jest od "zwykłego" trzyzero, a zamontowany masz prawidłowy, czyli BiT Teraz wal do r-performance, i będzie to jakoś jeździło
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l Autor Racja, zapomniałem podmienić fotki od pierwszego ic jaki kupiłem przez pomyłkę. Potem kupiłem drugi i już prawidłowy. Co do virusa to będzie robiony w Kreatorze MocyFotka założonego intercoolera: I jeszcze nowe heble :-) Downpipe 2,5" ze sportowym katem od RM Motors zamówiony :-) Kilka smaczków na samochodzie ;-)Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Czerwca 201511 l przez MatteoAlessandro
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l Fajna ta pipka Mi przeglądu z tym nie podbija Stickersy... hmm... są ludzie co to lubią...Dla mnie są poprostu okropne Edytowane 14 Czerwca 201511 l przez griga-st
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l Autor Fajna ta pipka Mi przeglądu z tym nie podbija Stickersy... hmm... są ludzie co to lubią...Dla mnie są poprostu okropne A czemu nie podbiją, katalizator homologowany na Euro 3 więc powinno wszystko być ok, dlatego właśnie wziąłem z katem a nie samego downpipe. Co do naklejek, to zobaczymy, albo się przyzwyczaję albo odkleję :-)
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l Z tymi homologacjami to bywa różnie. Mnie by z takim symbolem urządzał: Znalazłeś kogoś do hybrydy? Ja mam nadzieje wreszcie swoja w tym tygodniu z powrotem dostać.
Opublikowano 14 Czerwca 201511 l Autor no to się okaże, producent gwarantuje spełnienie normy Euro 3 hybrydy?
Opublikowano 15 Czerwca 201511 l Nie no te naklepki to wioską strasznie zalatują, szkoda autka tym paskudzić
Opublikowano 15 Czerwca 201511 l Autor Już Deva nie potrzebuję, hybryda (większy IC) dawno założony :-) Z tymi homologacjami to bywa różnie. Mnie by z takim symbolem urządzał: Znalazłeś kogoś do hybrydy? Ja mam nadzieje wreszcie swoja w tym tygodniu z powrotem dostać. Chyba zadzwonię do producenta i się dowiem o te homologacje, ale pewnie ich nie ma. Jedyne co ma nabite z tego co widać na zdjęciach to informacja o spełnieniu normy Euro 3 (wiem, że w ofertach mają też jakieś katy z Euro 4) Edytowane 15 Czerwca 201511 l przez MatteoAlessandro
Opublikowano 15 Czerwca 201511 l Piekna bryka A i mody jak najbardziej słuszne Na Air by sie pięknie prezencił
Opublikowano 15 Czerwca 201511 l To kolega nic nie pisał ze już hybrydka na pokładzie Iście ekspresowe tempo. Moi turbospece od marca się nie mogą wyrobić Na prędkości takie zdjęcie pogladowe znalazłem jak powinno być: Do takiego kata nawet wścibscy austriaccy policjanci się nie przytegują.
Opublikowano 15 Czerwca 201511 l Autor Mój spec ogarnął w 1/2 dnia, a przez resztę założył mi licznik od turbo w kratce, heble od s4, poprawił mocowanie cold intake, przesmarował blow off i jeszcze kilka innych pierdół :-) Dzisiaj z nim gadałem i jak powiedziałem, że robimy downpipe to powiedział, że sugeruje też zmienić łopatki w turbo bo realnie to jeszcze bardzo ogranicza, więc najpewniej zrobię komplet. Po tym virus i koniec inwestycji w zabawkę :-) To kolega nic nie pisał ze już hybrydka na pokładzie Iście ekspresowe tempo. Moi turbospece od marca się nie mogą wyrobić Na prędkości takie zdjęcie pogladowe znalazłem jak powinno być: Do takiego kata nawet wścibscy austriaccy policjanci się nie przytegują. Kurcze, głupie 3 literki a ile zachodu :-(