mebleusz Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 czesc, mam maly problem, dzis przy parkowaniu zauwazylem ze samochod zostawia plamki benzyny pod soba. bylem w sklepie i postanowilem wrocic na benzynie (normalnie jezdze na lpg), okolo 1km przed domem przelaczylem na benzyne i przy parkowaniu zauwazylem, ze zostawiam pod soba plamki. powachalem to co wycieka i jest to na 500% benzyna, teraz pytanie skad ?? nie mam teraz zbytnio mozliwosci ani podniesienia auta ani wykonania jakichkolwiek czynnosci "warsztatowych" wiec na razie pytam na sucho - czysto teoretycznie? skad moze byc ten wyciek? okolice prawego tylnego koła, podwozie samochodu. dołączam filmik:
lukaszek13ns Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Bez wejścia pod auto nie da się ocenić z filmu. Podejrzewam ze pewno filtr paliwa skorodował raz tak miałem
maciek1987 Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 na 100% filtr paliwa. Jest zamontowany przy prawym tylnym kole. miałem ten sam problem kiedyś. wymiana jest prosta a sam filtr nie jest jakoś bardzo drogi
Rekomendowane odpowiedzi