BartSzwecja Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Trafiła mi się dziś okazja i kupiłem używane alusy w zajebistej cenie :-) zalożone są takie opony, prawie nowe: http://www.generaltire.eu/www/generaltire_eu_en/themes/summertires/car_summer/fd_altimax_sport/altimax_sport.html Ma ktoś z was może jakieś doświadczenia z tym produktem? Do lata jeszcze troche i być moze powinienem się ich pozbyć?
vvalery Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Dobre opony należące do Continentala, a nie jakieś chińskie g.... Spoko możesz jeździć. Edytowane 30 Stycznia 2015 przez vvalery
lukasz92 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 słaba firma miałem okazje montowac , nie specjalnego w dobrej kasie polecam opony NEXEN
vvalery Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) słaba firma miałem okazje montowac , nie specjalnego w dobrej kasie polecam opony NEXENChecheche. Słaba firma. Dobra klasa Nexen. P.S. Za GT mogą buty nosić niestety. No i masz pewność, że nie dostaniesz opon z Chin bo tam nie mają fabryki w przeciwieństwie do Nexena. Edytowane 28 Lutego 2015 przez vvalery
Rekomendowane odpowiedzi