jacek a4 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Witam klubowiczow jakie sa objawy uszkodzonej dwumasy bo mam dziwne dzwieki z okolic skrzyni biegow dochodza z dołu auta
matich Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 ja np miałem tak że jadąc w korkach ciężko było ruszyć z jedynki jak silnik się rozgrzał, innych objawów nie miałem, a takie bardzo charakterystyczne co mówili mechanicy to stukanie na jałowym właśnie z okolic lewego koło - połączenia skrzynia silnik, i przy puszczaniu sprzęgła stukanie
jacek a4 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 ja np miałem tak że jadąc w korkach ciężko było ruszyć z jedynki jak silnik się rozgrzał, innych objawów nie miałem, a takie bardzo charakterystyczne co mówili mechanicy to stukanie na jałowym właśnie z okolic lewego koło - połączenia skrzynia silnik, i przy puszczaniu sprzęgła stukanie u mnie na jałowym biegu stuka taki metaliczny dzwiek ja wcisne sprzegło to ustaje
matich Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 oj to obawiam się że dwumasa już na wykończeniu, jak gasisz to pewnie zatelepie?
Rekomendowane odpowiedzi