Simrider Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam, Co znajduje się w lewym schowku w bagażniku A4 b8 avant? .Mam wrażenie że jest tam ślad po czymś co poprzedni właściciel wymontował
wrclaguna Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam, Co znajduje się w lewym schowku w bagażniku A4 b8 avant? .Mam wrażenie że jest tam ślad po czymś co poprzedni właściciel wymontował Wszystko zalezy jakie masz wyposazenie w aucie Tam znajduje sie : - TUNER RADIOWY - WZMACNIACZ - TUNER TV
wrclaguna Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Albo napęd DVD z Navi. W rocznikach 2008-2009 to sie zgadza
wrclaguna Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Może ze zdjęciem będzie łatwiej masz tylko TUNER RADIOWY a w lepszych wersjach jest wzmacniacz BANG OLUFSEN
Simrider Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Hmm A można ten wzmacniacz dołożyć , czy to jest związane z przerobieniem instalacji? Można w prosty sposób sprawdzić czy tam był ten wzmacniacz? (Mam MMI 3G High ) 1
wrclaguna Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Hmm A można ten wzmacniacz dołożyć , czy to jest związane z przerobieniem instalacji? Można w prosty sposób sprawdzić czy tam był ten wzmacniacz? (Mam MMI 3G High ) odczytaj numer TUNERA a powiem ci co obsługuje Banga mozna dolozyc tylko to troszke kosztuje .
wrclaguna Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 OK masz TUNER RADIOWY a w nim wbudowany wzmacnicz pod nagłosnienie SOUND SYSTEM
Simrider Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Czyli jak dobrze rozumiem nad tnerem nie mogło być nic fabrycznie zamontowane,tak?
wrclaguna Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Czyli jak dobrze rozumiem nad tnerem nie mogło być nic fabrycznie zamontowane,tak? Masz wszystko OK .
Simrider Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Czyli jak dobrze rozumiem nad tnerem nie mogło być nic fabrycznie zamontowane,tak? Masz wszystko OK . Ok, dzieki za pomoc
mumen Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Mam tak samo, czyli wilelkie G. gra to bo gra, ale jak miałem wcześniej zwykły czerwony ekranik a w miejscu o którym piszesz był wzmak to grało normalnie po ludzku. Ten wzmacniacz wbudowany w 4F to według mnie jakieś nieporozumienie jest.
Kamyk Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 to prawda ciężko być zadowolonym z tego "dźwięku"
vvalery Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) to prawda ciężko być zadowolonym z tego "dźwięku" W porównaniu z passatem b6 to jest tragedia, a tam cudów z rns nie miałem. Załamka jednym słowem. Najgorsze audio jakie miałem w historii. Edytowane 1 Marca 2015 przez vvalery
manek1006 Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 Witam mam takie same wrażenie jak kolega, mogę się mylic ale wydaje mi się ze czegos brakuje mam tuner o numerze 4F0 035 053 B, czy powinien być tam sam tuner ?
wrclaguna Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Witam mam takie same wrażenie jak kolega, mogę się mylic ale wydaje mi się ze czegos brakuje mam tuner o numerze 4F0 035 053 B, czy powinien być tam sam tuner ? Wszystko zalezy od wyposazenia auta W lepszych wersjach jest tam wzmacniacz oraz TUNER TV
Kamyk Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 to prawda ciężko być zadowolonym z tego "dźwięku" W porównaniu z passatem b6 to jest tragedia, a tam cudów z rns nie miałem. Załamka jednym słowem. Najgorsze audio jakie miałem w historii. no to działaj ja zmieniłem i jest dobrze może nawet trochę więcej niż dobrze w każdym bądź razie, jestem teraz zadowolony kosztowało, ale warto
maciejano Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 ja mam standard concert-a i zamiata, w porównaniu z tym co siedziału w poprzednim aucie, czyli bmw e91, tam to była tragedia... concert wg mnie baaardzo przyzwoity Więc albo większość z Was audi użytkownicy to zacni audiofile, albo faktycznie mascie jakieś oszukane te sprzęty grające
Rekomendowane odpowiedzi