elmer80 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Mam pytanie czy też tak macie jak w temacie? Tak jak teraz przy aktualnej temperaturze powietrza np. +2 auto już rozgrzane na np. +21 i zamykam obieg. Po chwili robi się w aucie chłodno!? W/g mnie nie powinno tak być A wręcz odwrotnie bo przy zamkniętym obiegu nie dostaje się zimne powietrze z zewnątrz. wysłane z Commodore 64
edekxp Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Przy zamkniętym obiegu szybciej robi się cieplej w aucie ale mogą parować szyby U ciebie coś jest nie tak
elmer80 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 To że zaparują szyby po pewnym czasie to akurat wiem. To że szybciej auto się rozgrzewa to też wiem bo to dość logiczne :-) Chodzi o sytuację tak jak opisałem. Rozgrzane auto zamykam obieg i robi się chłodno. Dodam że powietrze na pewno jest zasysane z wnętrza auta bo to słychać. wysłane z Commodore 64
elmer80 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 Nie ma. Wczoraj wieczorem sprawdzałem i zrobiłem nastawy podstawowe. Może coś się zmieni. wysłane z Commodore 64
Rekomendowane odpowiedzi