Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana oświetlenia tablicy błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie które żarówki w sensie ledowe czy żarnikowe. Tylko które lampy piszesz żadne to co kierunki wsteczny i pozycje też Ci nie świecą ?

Wybacz ale jak by byli tu tacy co potrafią wróżyć to dziś nie było by takiej puli w lotka

Nie ma jednego bezpiecznika odpowiedzialnego za wszystkie światła więc się w końcu określ które Ci się nie świecą

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie inny problem ... jak u was wygląda całe "gniazdo" gdzie się wsadza lampki ? u mnie te styki (blaszki) są dosyć swobodne czasami jak jadę na nierównościach w trasie potrafi mi wywalić błąd żarówki tylko przez to że nie ma styuczności między modułem a blaszkami w gnieździe ... nie wiem czy mam tam w środku coś wyłamane że to wszystko się tak telepie, trzeba coś wymieniać czy to normalne ?

1569835_5_644x461_audi-a4-listwa-oswietl

te blaszki mamm dosyć swobodnie ruchome ... czeka mnie wymiana całej listwy ?

tak przy okazji ktos sie orientuje jak się nazywają te srubki od tego oświetlenia ? potrzebuje taką jedną :)

Edytowane przez Coltrane

Opublikowano

po rozebraniu listwy owe blaszki możesz odblokować z plastyku który je mocuje i je odgiąć i pod prostować aby były dłuższe,

wczoraj wymieniałem całą listwę u siebie wraz z kloszami od podświetlenia tablicy rejestracyjnej i tak samo zrobiłem co do ich ruchu u mnie też latały i zrobiłem tak jak napisałem Tobie wyżej

co do śruby nie pomogę zamawiałem listwę oraz dwa klosze i śruby miałem w zestawie w razie czego mogę podesłać numer na klosz :)

i najważniejsze nie musisz nic wymieniać listwy itp. jeżeli wszystko jest ok i nie jest uszkodzone taki luz występuje na zatrzaskach które mocują plastykowe elementy z listwą ze znali... ( tak mi się wydaje nie wiem jak u innych kolegów )

Edytowane przez matisstz