Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5] Jak przerobić boczek na 16cm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja znów ryje w aucie, zmieniam woofery, jednostke sterującą, znów mam poligon ;)

Przed tpaicerem mój panel wygladał tak... Jak już pisałem, zmieni sie wygląd bo woofer bedzie miał inny rozmiar także nieco inaczej to bedzie wyglądać w hmm "wersji finalnej" :D

Obrazek

bez urazy ale ble. tez troche siedze w car hi-fi ale takiego czegos bym nigdzy nie zrobil. to pasuje do jakiegos civic-a albo golf-a 3 ale nie do audi. to sa pojazdy z klasa a ta konstrukcja dla mnie nia ma klasy. mialem okazje posluchac systemu Bang & Olufsen z S8. ponowie powiem wam to jest dzwiek i wyglad.

Opublikowano

Przeciez napisalem ze to nie jest wersja końcowa, (PRZYMIARKA) front bedzie inny, inne woofery, boczki czeka tapicer..

[ Dodano: 23-02-2007, 17:43 ]

Skoro siedzisz w car audio, to podpowiedz, jak mądrze rozwiązać montaż wooferów a tym wlasnie aucie.. Pzdr

[ Dodano: 23-02-2007, 21:53 ]

Druga sprawa, to, że jest "logo" bang & olufsen , bose, mark levinson itd nie znaczy , że jest to dzwięk bezkonkurencyjny.. Rownież kij ma 2 kaońce, niektóre "systemy" montowane przez firmy CA grają gorzej niż w/w.. Nie przekreślaj wiec tego co jest u mnie w aucie bo:

po pierwsze :

nie słuchaleś mojego auta..

po drugie :

nie jest dokończone i poprawnie zestrojone!!

po trzecie :

nie wiesz jakie mam "klocki użyte" w calym zestawie

A organoleptycznie nie jesteś w stanie ocenic tego.. pozdrawiam

Opublikowano
Przeciez napisalem ze to nie jest wersja końcowa, (PRZYMIARKA) front bedzie inny, inne woofery, boczki czeka tapicer..

[ Dodano: 23-02-2007, 17:43 ]

Skoro siedzisz w car audio, to podpowiedz, jak mądrze rozwiązać montaż wooferów a tym wlasnie aucie.. Pzdr

[ Dodano: 23-02-2007, 21:53 ]

Druga sprawa, to, że jest "logo" bang & olufsen , bose, mark levinson itd nie znaczy , że jest to dzwięk bezkonkurencyjny.. Rownież kij ma 2 kaońce, niektóre "systemy" montowane przez firmy CA grają gorzej niż w/w.. Nie przekreślaj wiec tego co jest u mnie w aucie bo:

po pierwsze :

nie słuchaleś mojego auta..

po drugie :

nie jest dokończone i poprawnie zestrojone!!

po trzecie :

nie wiesz jakie mam "klocki użyte" w calym zestawie

A organoleptycznie nie jesteś w stanie ocenic tego.. pozdrawiam

madre słowa :biggrin: :biggrin:

Opublikowano

[ Dodano: 24-02-2007, 00:14 ]

madre słowa

Rzeczywistość, szara i brutalna :)

Opublikowano

ja nie ocenialem brzmienia twojego zestawu, bo jakbym tez mogl skoro tego nie slyszalem. chodzilo mi o sama optyke. i stwierdzilem ze to po prostu nie moj gust ( a na temat tego mozna dyskutowac) i uwazam ze to nie pasuje do audi. bedziesz moze w wisle? to przekamal bym sie jak sprawa wyglada life. jeszcze raz, bez urazy.

Opublikowano

Ok, niestety w Wisle mnie nie bedzie, ale w tydzien i tak nie zakoncze prac, nie wiem jaki bedzie woofer i prace wstrzymuje..

Opublikowano
ja nie ocenialem brzmienia twojego zestawu, bo jakbym tez mogl skoro tego nie slyszalem. chodzilo mi o sama optyke. i stwierdzilem ze to po prostu nie moj gust ( a na temat tego mozna dyskutowac) i uwazam ze to nie pasuje do audi. bedziesz moze w wisle? to przekamal bym sie jak sprawa wyglada life. jeszcze raz, bez urazy.

kolego ppchwal sie co u ciebie jest zamontowane w audi i jak wyglada

:audi::a4fan::quattro:

Opublikowano
juz to pokazywalem w innym temacie. :wink:

piszesz o tej tubie ?

Opublikowano
jesli ci codzi o oswietlenie to tak.

gdzie znajde opis twojego sprzetu car audio :biggrin:

Opublikowano

ok wiec niema go na forum ?

pozdrawiam :biggrin:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć. Jedno, krótkie pytanie. Czy do wymiany seryjnego głosnie 13-stki w przednich drzwiach B5 konieczne jest zdjęcie całej tapicerki? Pozdrawiam. ML

Opublikowano
Czy do wymiany seryjnego głosnie 13-stki w przednich drzwiach B5 konieczne jest zdjęcie całej tapicerki?

Tak, ale to nie jest trudne, tam są tylko 3 albo 4 wkręty

Opublikowano

Podpowiedz mi jeszcze gdzie te śrubki i na co trzeba zwrócić uwagę przy demontażu, żeby nic w drzwiach nie zepsuć.

Opublikowano

Dwie widać jak otworzysz drzwi, jedna nad zamkiem, druga po drugiej stronie w okolicach lusterka, są jeszcze śrubki pod osłonką gdzie jest uchwyt do zamykania drzwi

Opublikowano

....... i po odkreceniu dwóch śrub pod uchwytem (rączką) unosisz tapicerke i podziwiasz te hajendowe "łofery" :) :)

Opublikowano

... potem sie zoriętujesz że rozstaw śrub z orginalnych sie ma nijak do tych co chcesz przykręcić i zaczyna sie gimnastyka