Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak przerobic kluczyk zwykły na scyzoryk ? Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie mogę znaleźć w Zrób to Sam wiec pisze was o pomoc. W jaki sposób i co potrzeba by przerobić zwykły kluczyk z zamykanie drzwi z pilota na kluczyk typu scyzoryk. Proszę o pomoc lub podesłać link do jakiegoś fotostory.

Opublikowano

ja kupiłem kluczyk scyzoryk, dorobiłem do niego grot, przełożyłem pestkę od immo ze starego i zaprogramowałem do samochodu

Opublikowano

Grot możesz dorobić o ile masz typ frezowany. Pierwowzoru a4 miały zwykły kluczyk a z takiego nic nie zrobisz.

Opublikowano
  • Autor

Mam kluczyk w którym jest również otwieranie i zamykanie auta nie taki zwykły ze można tylko otwierać wkładając kluczyk. Potrzebuje to przerobić. Czy taki grot dorobi mi ślusarz ? Lub gdzieś gdzie dorabiaja klucze ? I jak to zaprogramować później ?

Opublikowano

Sam grot dorobisz u klucznika który dorabia klucze samochodowe ja dawałem chyba 6 duch. Jak bys pokazał zdjęcie Twojego klucza to było by jaśniej o co chodzi.

Opublikowano

Grot możesz dorobić o ile masz typ frezowany. Pierwowzoru a4 miały zwykły kluczyk a z takiego nic nie zrobisz.

Dlaczego? Jedyne wyjście do dokupienie scyzoryka przedliftowego, dorobienie grotu i zaprogramowanie? Właśnie mam ten najzwyklejszy kluczyk bez żadnych przycisków na nim.

Opublikowano
  • Autor

xlriguq5.jpg

Ja mam taki

Opublikowano

Kup scyzoryk przeloz bebechy i dorob grot co w tym trudnego. Pestke imo przelozysz i tak samo elektronikę.

Opublikowano
  • Autor

No ok ale trzeba jakoś go zaprogramowac czy nie ?

Opublikowano

Da radę ze zwykłego, przedliftowego grota?? Nie wiedziałem.

Opublikowano

A ja mam taki kluczyk jaki był w 80-tkach. Też nie będzie problemu? Pilot do centralnego nieoryginalny i zepsuty a chciałem scyzoryk sobie sprawić, Szukać przedliftowego scyzora?