witjacrf Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam ponownie. Nie znalazłem podobnego tematu na forum Chodzi o to że w mojej B7ce posiadam system MMI NAVI audi, jest tam przycisk "TELEFON" jednakże po naciśnięciu go pokazuje się komunikat " telefon nie dostępny" czy przez to mam rozumieć że przez bluetooth nic nie połączę i potrzebuję tego?: A druga sprawa, na kierownicy mam przyciski MODE i jakiś przycisk a raczej hologram gostka gadającego jak tu; Ani funkcja mode nie działa ani funkcja po prawej stronie obok VOLUME. Czego to może być wina? coś nie podłączone czy kierownica nie z tego auta?
FPek Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 po prawej stronie masz wybieranie głosowe a masz BT w ogóle ?
witjacrf Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 Jak to w ogóle sprawdzić czy jest BT?
FPek Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 proszę ściągę http://a4-klub.pl/index.php?/topic/20275-instalacja-fabrycznego-modulu-bluetooth/ lewy przycisk mode powinien działać jako back
witjacrf Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 Dzieki za ściągę ale dalej nie wiem jak sprawdzić czy jest BT... Sent from my iPhone using Tapatalk
FPek Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 To kliknij w rns tel i zobacz czy Ci szuka i czy masz ikonę bt koło godziny Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
witjacrf Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 Klikam telefon i tylko komunikat " telefon jest niedostępny".
FPek Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 No to musisz włożyć jakas Nokię w ten schowek a najlepiej to wywal to zamontuj bt oryginalne i bedzie Ci sie łączył z każdym Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
witjacrf Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 No to musisz włożyć jakas Nokię w ten schowek a najlepiej to wywal to zamontuj bt oryginalne i bedzie Ci sie łączył z każdym Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Przyjacielu ale ja w schowku nie mam nic
FPek Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 WstAwiles zdjęcie i myślałem, ze to Twoje zamów bt i zamontuj Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi