siwytychy Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 WItam wszystkich potrzebuje rozebrać cały tył samochodu. czyli tylne słupki na trójkątach, całe nad tylnymi drzwiami, tył podsufitki, boczki tylnej kanapy oraz na czym najbardziej mi zależy w Sedanie ta półka pod tylnią szybą ze światłem stop. Tyl podsufitki na zatrzaskach wystarczy wsunąć palce od strony szyby i szarpnąć ujawniają się śruby bocznych "słupków" tam podejrzewam że są śruby pod klamkami, ale jak z tą tylną półką zatrzaski były za kanapą, pod kratka głosnika były 3 śruby i dalej nie chce isc, nie chce wyrwać tych kołków, pomoże ktoś? a boczki tylnej kanapy można zdjąć od tak czy trzeba zdemontować oparcia i kanapę ?z góry dzięki za podpowiedzi. jedyne co znalazłem to http://a4-klub.pl/index.php?/topic/99984-all-b6-wymiana-podsufitki-w-a4-b6b7-sedan-bez-szyberdachu/ jak zdjąć tylne kurtyny ale nie wiem dalej jak zdjąć malutki słupek trójkąta, tylna półkę i boczków kanapy
Fido Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 pdf Sam Naprawiam dostępne jest na forum. Ściągnij, tam jest odpowiedź na twoje pytanie.
Rekomendowane odpowiedzi