krzysiekvtec Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 W dziale zrób to sam nawet opisalem ta operacje z prawym IC bexwrzuciles w koncu logi gdzies z przed i po montażu ? Jutro robie logi i dodam Co do fmic zeby mial rece i nogi to trzeba 1500 dac a za komplet z bexa 550
Adziu1987 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 witam,po wymianie kata na DP i zmianie dolotu na TIP ile więcej mocy mogę się spodziewać. A4 B6 1.8T AVJ + LPG AVJ +SOFT - 180-185KM AVJ +DP +SOFT - 185-190KM AVJ+DP +SOFT + WTRYSKI BEX = 190-205KM AVJ DP +SOFT+WTRYSKI BEX+ TIP +FMIC = 210-215KM Widełki są uzależnione od stanu turbo i silnika , ogólnie od indywidualnego stanu całości. Witam podlanczam sie pod temat i prosze o informacje mam avj i chcialbym dorzucic softa bo na poczatek tyle HP by mi starczylo tylko chcialbym sie dowiedziec jakie koszta i gdzie bym mogl to solidnie wykonac w WLKP?? Pozdrawiam
krzysiekvtec Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Czytaj temat etab budowy 1.8 t w dzialetuning
Rekomendowane odpowiedzi