sancez1 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Dopiero sie zorientowalem ze nie mam klucza do haka .... gdzie moge taki klucz kupic czy nie jest konieczny do zdjecia haka ?
letallec Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Kupić bedzie ciężko, ja nie słyszałem o takiej możliwości. Spróbuj zapytać w ASO, czy da sie dorobić po numerze VIN auta(pod warunkiem że masz nadal oryginał) i ile to kosztuje.
Wąski Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Ja dorabiałem w punkcie który dorabia klucze .koszt 40 zł
Cineksik Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Ja dorabiałem w punkcie który dorabia klucze .koszt 40 zł Ale dorabiałeś bez klucza? Da się?
Wąski Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Ja dorabiałem w punkcie który dorabia klucze .koszt 40 zł Ale dorabiałeś bez klucza? Da się? a co to za problem dla fachowca.mają swoje sposoby ,do boxa też dorabiałem ,zapytaj , a jak nie to zapraszam do KR.
Cineksik Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Ja dorabiałem w punkcie który dorabia klucze .koszt 40 zł Ale dorabiałeś bez klucza? Da się? Ja dorabiałem w punkcie który dorabia klucze .koszt 40 zł Ale dorabiałeś bez klucza? Da się? a co to za problem dla fachowca.mają swoje sposoby ,do boxa też dorabiałem ,zapytaj , a jak nie to zapraszam do KR. a co to za problem dla fachowca.mają swoje sposoby ,do boxa też dorabiałem ,zapytaj , a jak nie to zapraszam do KR. W sumie tak, "jak sie da to sie da" :>
henias1987 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 dobry klucznik bez problemu dorobi, brat zgubil kluczyk od motoru a ze mial jeden to mu dorobil bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi