andrzej19 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Zauważyłem, ze nikt nie pisał o chip tuningu dla 1,8 tfsi. Założyłem chip z: http://www.racechip.com/chiptuning/audi/a4/b8/1-8-tfsi-118kw/index.php Używam: RaceChip One TB, Daje wyraźny przyrost mocy od 2000 obrotów. Używam od ponad 2 lat - spalanie lekko poniżej normy. Nie zauważyłem ujemnych skutków stosowania. Według mnie - godne polecenia. Edytowane 7 Lutego 2015 przez andrzej19
Łukasz Madro Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Witam, czy mógłbyś zdradzić więcej szczegółów. Interesuje mnie czy boxik zamawiałeś na stronie którą podałeś ? Czy mógłbyś zdradzić sposób montażu ? Czy posiadasz jakąś informację odnośnie przyrostu mocy ? Pozdrawiam, będę wdzięczny za odpowiedź.
gregor10 Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 zamiast tego box polecam zrobić indywidualnie strojony program , dostosować parametry dokładnie do stanu turbo i reszty osprzętu. można dzięki takiego zabiegowi uzyskać np w przypadku wersji 120KM bezpiecznie do 220KM poprzez indywidualne podejście do tematu.
marcin4x4 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) To chyba nie tyle co indywidualne podejście jak po prostu większe możliwości, zew sterownik oszuka pewne sygnały i na tym koniec. BOX stage 3 wow! czyli lipa za większą kasę. Edytowane 21 Marca 2016 przez marcin4x4
black dragon 5 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Tez sie zastanawiam nad podniesieniem mocy, waham się nad programem , czipem .
marcin4x4 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 przestań się zastanawiać tylko zrób, tylko u kogoś normalnego.
black dragon 5 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Właśnie tylko u kogo zrobić! Kogo polecacie , Myślałem w Katowicach Dynosoft lub w Bielsku Comp Sport ? Chyba że coś jeszcze polecicie? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi