Opublikowano 8 Lutego 201511 l witam, posiadam od kilku dni kombiaka, przeglądając dokładnie każdy kąt auta zauważyłem że przy pompce cntralnego schowanej w prawy boczku bagażnika znajduje się również duża ilość przewodów do niczego nie podłączonych, jest mi ktoś w stanie powiedzieć do czego one są? pompka centralnego działa, otwiera i zamyka drzwi ( oprócz drzwi tylnych za kierowcą, ale to chyba wina, przewodów w łączeniu miedzy drzwiami a budą), nie działa mi też oświetlenie bagażnika i tylne lampki nad drzwami
Opublikowano 10 Lutego 201511 l najlepiej pokaż foto jak to wygląda u Ciebie. To, że oświetlenie nie działa to norma, pewnie styki zaśniedziałe.
Opublikowano 10 Lutego 201511 l Porób fotki i napisz jakie kolory przewodów. Ja poszukam info na kompie bo kiedyś z nimi walczyłem.
Opublikowano 16 Lutego 201511 l tez je mam podejzewam ze todto zmieniarki Zmieniarka oryginalnie jest w lewym boczku a nie w prawym kolo pompki.
Opublikowano 16 Lutego 201511 l może ktoś poprosu wymieniał pompke i zamontował inną a ile masz kości przy pompce do podłączenia?
Opublikowano 16 Lutego 201511 l Autor sorki, nie miałem czasu zrobić jeszcze fotek,z tego co pamiętam to chyba 3 kostki były wpięte