Dadeusz Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam. Mam taki problem, kończył mi się płyn do spryskiwaczy więc chciałem wylać cały i dopiero dolać nowy bo nie wiedziałem jaki był ostatnio wlewany gdyż dopiero co kupiłem auto. Wlałem nowy płyn do zbiorniczka, włączał spryski i nic nie leci, słyszę, że silniczek pracuje, wycieraczki chodzą a nie podaje płynu ani na przednią ani na tylną szybę. Czy ktoś miał może taki problem i czy ktoś może podsunąć jakieś rozwiązanie?
Hassano Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Możliwe że jak wypsikałeś płyn do końca to z samego dna zassał syf i pozapychały sie przewodziki lub same końcówki weź igłę i poprzetykaj powinno pomóc bo węże są w miare grube więc tam nie powinno nic utkwić
przemek11 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 jak nie pomoże zabieg z igłą możesz też spróbować zdjąć wężyki przy samych końcówkach nałożyć je na pompke najlepiej z końcówką jak do piłek plażowych i spróbowac przedmuchać może jak coś zatkało od strony zbiorniczka to i do zbiorniczka powróci
Dadeusz Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Opublikowano 10 Lutego 2015 Dzięki panowie za podpowiedzi:) igła wystarczyła. Wszystko działa ok.
Rekomendowane odpowiedzi