piotrjunak1 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Witajcie mam problem z A4b6. Ktoś uciął wtyczki i nie mogę znaleźć która jest od czujnika uderzeniowego . Chodzi o strone kierowcy przód prosze o pomoc jaki kolor mają te kable lub cokolwiek np z jakiej wiązki wychodzi ten przewód, jakąś wskazówke. Ręce mi juz opadają Edytowane 10 Lutego 2015 przez piotrjunak1
marajan Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 idzie z tej samej wiązki co kable do przednich reflektorów..
piotrjunak1 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Opublikowano 11 Lutego 2015 Jeszcze kolego jakbys mi napisał kolory tych kabli to bym był wdzięczny. Nie mogłem sie połapac bo przy dzwonie ktoś poucinał wszystkie wtyczki mogłby ktoś z was zobaczyc i zrobic fotke lewa strona do czujnika uderzeniowego jaki kolor tych kabli jest?
zbyszek7791 Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 biały i brązowy gdzie biały to pin od strony zaokrąglonej wtyczki , trzeci który idzie razem z nimi nie jest nigdzie podłączony
piotrjunak1 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) dzieki zbyszek 7791. Znalazłem. Sa tam czarny, biały i brązowy. Problem rozwiązany Edytowane 12 Lutego 2015 przez piotrjunak1
rogerwro Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 a pasazera? mam czerwony i fioletowy a we wtyczce oznaczenia 1 i 2 ktory jest ktory?
Rekomendowane odpowiedzi