Woo_chuck Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam. Ostatnio poszperałem troszkę po forum i znalazłem temat o montażu podświetlenia nóg po otwarciu drzwi. Chciałem sobie zamontować w moim niedawnym nabytku taki bajer, jednak okazało się się mam już taką instalację fabryczną, z tym, ze nie nie działa. Wraz z tymi lamkpami nie działają czerwone lapki w drzwiach. Sprawdziłem wszystkie żarówki w drzwiach i podświetlenia nóg i są sprawne. Oświetlenie wnętrza w podsufitce po otwarciu drzwi działa poprawnie, podświetlenie przycisków przy włączonych światłach działa, dwie czerwone diody przy lapce oświetlające z góry gałkę zmiany biegów świecą, sygnał dzwiękowy po otwarciu drzwi działa, bezpieczniki sprawdzone. Gdzieś przeczytałem, że to może być mikrostyk w zamku, ale lampki w podsufitce po otwarciu drzwi działają. Jest jeszcze obiaw taki, ze mam wersję po lifcie z FIS'em i on nie sygnalizuje otwarcia drzwi. Centalny działa poprawnie. Ma ktoś jakiś pomysł co powienienem naprawić?
Rekomendowane odpowiedzi