marek232 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam mam pytanie czy ktoś z was przerabiał temat zmiany podświetlenia wnętrza na inny np niebieski? W liczniku są smd, a jak wyglada sytuacja w całym kokpicie?
kowalzdmf Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 myśle że nikt tego nie przerabiał bo oryginalny kolor red jest najlepszym kolorem jak chodzi o podświetlenie. Red jest stworzony dla Audi
jacek70 Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Licznik świeci na biało , a czerwony kolor jest uzyskiwany poprzez filfr (folia)koloru czerwonego. Zawsze możesz pokombinować, tylko po co?
sebidi Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Nie rób vw z audi czerwień lub biel i czerwień to najlepsze co może być ...
marek232 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Opublikowano 11 Marca 2015 Chciałem dopasować podświetlenie do niebieskich foteli, sprawa załatwiona licznik zrobiłem na biało przyciski zamiana diod dyfuzyjnych na niebieskie najgorzej było z pokrętłami
Rekomendowane odpowiedzi