Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Głośniki przód

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forum, z dnia na dzień przestały grać głośniki z przodu, nic nie majstrowane, radio orginał.. gdzie najszybciej szukać przyczyny, jak sprawdzać miernikiem? Pozdro

Opublikowano

Ja bym zaczął od podłączenia jakiegoś innego głośnika do kabli w przednich drzwiach, jeśli też nie zadziałają, to sprawdził bym czy jest przejście na kablu (z jednego końca na drugi) i w jakim stanie jest izolacja bo być może zrobiła się przez nią zwarka i się coś spaliło. A jeśli głosniki ok i kable to pewnie przednie kanały audio w radiu się uszkodziły, skoro tył gra.

Opublikowano
  • Autor

pogoda w sam raz na majsterkowanie, lece sciagnac boczek i zobaczymy co zdziałam:)

....

podłączałem inny głośnik bezposrednio do radia, z wyjscia na tył grał normalnie tak jak gra w aucie a na przod tylko trzaski.. wnioskuje ze cos z radiem? jakies podpowiedzi, czy najszybciej i najprosciej zakupic uzywke na allegro??

Edytowane przez milek91

Opublikowano

Wg. mnie to wina radia i wydaje mi się, że takich rzeczy się nie naprawi, ale mogę się mylić. Ja bym zaczął od poszukiwania nowego radia do samochodu :)

Opublikowano

Szukaj innego radia.

Opublikowano
  • Autor

no nic trzeba bedzie czegos poszukac.. dzięki ;)

Opublikowano

Polecam odtwarzacz z funkcją bluetooth, duże ułatwienie i nie narażasz sie na mandaty podczas rozmowy ;)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Podpinam sie do tematu.

U mnie podobnie przestał grać przod obie strony , ciekawostka byla taka ze kiedy przerywal mi głośnik (przod pasazer) wystarczylo odciagnac do środka (jakbym zamykal drzwi) boczek drzwi , wtedy jakos zaskakiwal i gralo normalnie caly przod. Teraz niestety gra mi tylko tyl. Czyzby jakas wilgoć doszla po tych ulewach? Niewiem od czego zacząć . pozdrawiam Diego.

Edytowane przez diegork