przemek11 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) mam takie pytanie, jedna cewka różni się nieco od 3 pozostałych. Była wymieniana prawdopodobnie? czemu tak jest Ta po prawej stronie jest taka jak 2 pozostałe, ta po lewej różni się grubością czcionki, ale poza tym wszystkie nr są jednakowe Edytowane 14 Lutego 2015 przez przemek11
zwalowy Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 co za roznica jaka czcionka?jak auto chdozi prawidlowo to poco szukac dziury w calym?
przemek11 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Opublikowano 16 Lutego 2015 chodzi o to że nie chodzi pawidłowo, którąś cewke mam do wymiany ale nie w tym rzecz. po prostu z ciekawości pytam, bo zastanawia mnie ten fakt czy coś już było ruszane czy oryginalnie
zwalowy Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 a skad wiesz ze "ktoras" cewke masz do wymiany?
przemek11 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Opublikowano 18 Lutego 2015 Szarpanie na gazie i cos takiego ze na jalowym dodanie gazu to obroty spadaja delikatnie
Rekomendowane odpowiedzi